CUMPARATURI

BlackFriday.com.ro – Reduceri de Black Friday 2012

BlackFriday.com.ro este considerat dupa doar cateva zile cel mai bun new entry din online care aduna toate reducerile pregatite de magazinele online din Romania cu ocazia Black Friday 2012.

Pana acum, 49 de magazine online au anuntat reduceri substantiale (20-80 %) de Black Friday. Lista este in crestere, iar pe site se vor adauga noi magazine de indata ce vor confirma participarea la Black Friday 2012.

Vinerea Neagra tinde sa devina o traditie, tot mai multi romani asteptand reducerile pentru a-si schimba gadgeturile si aparatele din casa sau pentru a lua un cadou la un pret bun pentru sarbatorile de Craciun.

reduceri black friday Black Friday   23 noiembrie 2012Anul trecut reducerile au fost si de pana la 50% sau chiar de 60% pentru televizoare LCD, calculatoare si jocuri electronice. Si produsele electrocasnice au avut reduceri importante de aproximativ 30%.

Magazinele care au avut promotii in Vinerea Neagra de anul trecut au avut incasari cu pana la 50% mai mari.

Ofertele magazinelor online au fost afisate incepand cu ora 5, interesul cumparatorilor fiind atat de mare, incat la doar doua ore serverele au inceput sa pice. Unele magazine au avut chiar si pana la 30 de mii de vizitatori in acelasi timp.

Folosit in mai multe contexte, financiare si sociale, Black Friday a inceput sa fie utilizat pentru a desemna vinerea de dupa Ziua Recunostintei din 1966. In Philadelphia, o publicatie a caracterizat ziua de vineri ca fiind neagra din cauza aglomeratiei de pe drumuri, dar si de pe trotuar, unde oamenii adunati la cozi nu mai lasau niciun centimetru liber.

Produse evoMAG.ro

Oferta BlackFriday.com.ro

– Afisarea siglei site-ului dumneavoastra in categoria potrivita, cu link catre pagina dorita. Pana pe 22 noiembrie link-ul poate fi catre homepage, iar pe 23 noiembrie, la ora 00.00, poate fi schimbat catre o pagina cu oferte Black Friday.
– Un scurt text in sectiunea Despre Black Friday unde se va anunta participarea site-ului dumneavoastra la acest eveniment, eventual cu numarul de produse reduse si reducerile oferite.
– Un scurt text, poate fi identic cu cel de mai sus, postat pe pagina de Facebook, cu link catre site-ul Dvs.
– Postarea pe Facebook in ziua de Black Friday a maxim 10 produse reduse, cu link catre pagina produsului.

Pentru aceste servicii pretul este de 70 EURO, iar plata se poate face prin Paypal sau prin banca.

Siglele vor ramane pe site timp de o saptamana (19-26 Noiembrie). Aceasta perioada se poate prelungi gratuit pana la maxim o luna in cazul in care mai exista promotii active.

Related posts
CUMPARATURIPentru casa

Care sunt principalele obiecte sanitare de care ai nevoie in baie?

CUMPARATURIIntretinereRecomandari

5 motive pentru care consumi cele mai bune ceaiuri de slabit

CUMPARATURIFashion

Cauti o haina de blana pentru dama? Iata cele mai impresionante 3 modele care merita sa fie in garderoba ta!

AlimentatieCUMPARATURI

Tu de unde cumperi icre? In magazinul din orasul tau, gasesti icre de peste din Delta Dunarii

Sign up for our Newsletter and
stay informed