Afaceri

Caracteristici ale Debitmetrului Digital sau Electronic

Functia unui debitmetru digital este foarte importanta mai ales in furnizarea de calculce precise, sigure si fiabile in timp real pentru toate tipurile de fluxuri de gaz. Daca aveti de gand in viitorul apropiat sa achizitionati un astfel de dispozitiv se presupune ca trebuie sa va asigurati ca este capabil sa arate datele cu o acuratete de doar 2%. De asemenea un debitmetru digital bun trebuie sa poata calcula in intervalul de la 0,01 pana la 500 ml/min.

Surse negative si pozitive de debit

Exista de asemenea o alta caracteristica a acestui tip de contor pe care o puteti obtine. Aceste dispozitive vor fi utile in ambele surse de debit, atat pentru cele pozitive cat si pentru cele negative. Exista posibilitatea sa plasati aceste debitmetre in linie, astfel ca puteti sa efectuati masurarea continua a fluxurilor cu dispozitive.

Cu cat un debitmetru electronic este mai bun cu atat va fi mai robust. Prin urmare asigurati-va ca modelul pe care il alegeti include senzori care folosesc tehnologia solid-state precum si un microprocesor de control. Daca doriti sa utilizati acest debitmetru in mod corect, intai de toate ar trebui sa stabiliti in ce mod doriti sa il utilizati. Exista de asemenea si diferite tipuri de tuburi pentru a masura fluxul de mare sau de mic debit.

Puteti de asemenea sa optati pentru seria 60B Inteligentm, un debitmetru foarte util pentru a fi utilizat cu o pompa de motorina si care reprezinta una dintre cele mai bune alegeri in prezent. Cu un debitmetru performant puteti salva o multime de bani prin reducerea facturilor de energie.

De asemenea daca doriti calcularea cantitatii sau a fluxului de gaze in miscare, aveti posibilitatea de a alege diferite tipuri de debitmetre, inclusiv contorul fluxului de gaz. Daca doriti sa utilizati un debitmetru pentru fluxul de gaze corespunzator atunci aveti nevoie de o determinare in conformitate cu cerintele diferitelor aplicatii.

Related posts
AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Sign up for our Newsletter and
stay informed