Copii

Carucioare sport pentru copii

A venit vara, iar caruciorul pentru nou nascuti i-a devenit incomod bebelusului, postura orizontala din timpul mersului in care e nevoit sa stea nu-i face bine deloc . De asemenea, datorita gabaritului mare si manevrabilitatii greoaie e incomod si pentru dumneavoastra. Acum, e timpul sa treceti la caruciorul sport.

Caruciorul sport e ideal vara. Fiind mic, are greutate redusa si e foarte manevrabil. Scaunul cu spatar reglaCarucior sport pentru copilbil orientat in sensul de mers permite micutului descoperirea mediului inconjurator, iar lipsa copertinei si a landoului asigura ventilarea necesara in zilele toride de vara. Caruciorul sport dispune de o mica umbreluta ce protejeaza copilul de razele ultraviolete. Datorita greutatii reduse se transporta usor, iar urcarea unei scari nu creeaza probleme. Ganditi-va, daca n-aveti lift in bloc, ce faceti?  Veti fi nevoiti sa-l carati zilnic pe trepte, lucru extenuant si nesanatos cu un carucior mare. Caruciorul sport se pliaza sub forma unei umbrele, de aceea, e cunoscut si sub denumirea de „carucior tip umbrela”. Carucioarele sport dispun de centura de siguranta si bara de protectie ce nu permite caderea bebelusului din carut.

Un mare dezavantaj pentru caruciorului sport e lipsa protectiei copilului in fata ploilor torentiale. De aceea, inainte sa plecati de acasa, ascultati starea vremii la televizor, iar in cazul unei plimbari mai lungi observati atent cerul cautand eventualii nori de ploaie. De multe ori buletinele meteo nu s-au adeverit. Un alt dezavantaj e ca, datorita rotilor mici, deplasarea pe drumuri cu denivelari sau neasfaltate e dificila. Rularea caruciorului pe astfel de drumuri produce zdruncinaturi sau vibratii greu suportate de copil, astfel daca tineti la sanatatea micutului dumneavoastra rulati numai pe drumurile bine asfaltate. Atentie, fata de corpul copilului mare, cel al bebelusului este foarte fragil.

De unde cumparam carucioare sport? Fiind o marfa de larg consum se gasesc pe toate drumurile, dar grija mare la calitatea acestora, tarabele din piete sunt pline ieftinituri chinezesti care se strica in cateva saptamani. Cedeaza fie o roata, fie un maner sau numai stiu ce dracu, iar cumparatorul plange dupa banii pierduti. Intotdeauna cautati marfa de calitate fabricata in conformitate cu Normele Europene, aceste produse asigurand confortul si siguranta de care bebelusul dumneavoastra are mare nevoie.Nu va zgarciti, oferitii copilului dumneavoastra ce-i mai bun, iar el va va multumi. Marfa buna gasiti in shopurile de profil, unul dintre acestea fiind magazinul de articole pentru copii pitisport.ro. Acest magazin va ofera numai produse de calitate fabricate de branduri renumite pe piata articolelor de copii.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed