Fotografie

Ce determina pretul unor albume foto digitale?

Munca unui fotograf nu se incheie niciodata la finalul sesiunii foto pe care o imortalizeaza sau la sfarsitul evenimentului la care ia parte. Dimpotriva, o multime de pasi ulteriori sunt necesari pana la publicarea sau inmanarea respectivului pachet de imagini. Dupa editare, selectie, majoritatea clientilor aleg sa isi pastreze fotografiile (fie ca e vorba de nunta, botez, zi de nastere ori alt eveniment de acest gen), pe suport de hartie. Insa cum  variantele clasice de album, cu insertii de tip plic sunt depasite si nu rezista in timp,  tot mai multi romani se indreapta catre variantele de albume foto digitale. Acestea sunt disponibile astazi la preturi accesibile – tocmai de aceea pot sa  treaca printr-o serie de modificari si transformari, dupa dorinta clientilor. In acest material ne vom referi insa doar la  costurile si preturile aferente acestor procese de configuratie si achizitie. Descopera la Photofuji albume foto digitale la preturi accesibile, usor de personalizat si comandat, direct prin intermediul portalului online!

album foto pret

Vom privi aceste aspecte din doua puncte de vedere: cel al clientului, utilizatorul final, cel in mana caruia ajunge albumul foto digital, fie el de nunta, de botez, de absolvire si cel al fotografului, cel care are cel mai adesea sarcina de a configura, personaliza si livra pachetul.

  • Clientii iau un considerare, cand e vorba de pret, la albume foto digitale de nunta, de botez si asa mai departe, criteriile:

– cate poze apar pe pagina?

– cine face designul albumului (studioul sau fotograful deja ales)

– materialul ales pentru coperta (piele naturala, piele ecologica, carton, hartie foto)

– cutia in care se va pastra respectivul album foto digital

– formatul albumului

– accesoriile sau bonusurile (mini albumele de buzunar)

Toate aceste elemente pot sa fie factori importanti in decizia clientului – pana la urma fiecare leu trebuie justificat.

  • Pe de alta parte, fotograful vede intreg procesul, costurile sale de operare si pretul final al abumului foto din oarecum alta perspectiva. Avand acces la procesele si operatiunile de configurare si personalizare, el intelege ca acest pret final al albumelor foto digitale e dat de :

– alegerea pachetelor de nunta (cutie, album, albume in miniatura) sau a variantei simple

– dimensiunile (exemplu 30×30 cm)

– numarul de file (prestabilit e 20 – adica 40 de pagini)

– coperta

– colturi metalice (coperta sau cutie)

– utilizarea a doua sau mai multe materiale

– folosirea de piele naturala

– vorsatzt-ul (catifea sau standard)

– accesorii

– numarul de albume per comanda

 

Asadar, indiferent de ocazie, eveniment sau sesiune foto, anumite criterii ne pot ajuta (de orice parte a taberei am fi). Pentru mai multe detalii legate de preturi si costuri, precum si pentru informatii legate de comanda online, durata livrarii, design-uri si materiale utilizate, acceseaza oferta www.photofuji.ro !

Related posts
Fotografie

Fotografie Brasov

Fotografie

Fotograf de nunta – Pro Mariaj – Artizan al amintirilor de nunta

Fotografie

Strategii de abordare si comunicare intre fotograf si model. Fotografie Constanta

Fotografie

Fotograf Brasov – Nunta Botez Cununie – Pret Fotograf Brasov

Sign up for our Newsletter and
stay informed