Resurse Umane

Ce locatii de team building ofera Romania

locatii team building in romaniaLa ora actuala, nu mai este o noutate ca programele de team building pot si imbunatatesc cu adevarat eficienta unui grup de angajati sau a unui colectiv de oameni, ce lucreaza impreuna. Insa pe langa munca depusa in alegerea unei companii potrivite care sa conduca aceste programe sau configurarea acestora,  un efort deosebit este directionat uneori catre gasirea unei locatii adecvate. Ne referim in special la activitatile ce se desfasoara outdoor si nu cele care au loc in interior. Descopera aici locatii team building, in Romania, in diverse zone ale tarii !

 

Exista cateva intrebari si puncte in functie de care ne putem orienta,  in acest task – bineinteles, oferta firmei cu care lucram si a expertilor respectivi  este primul reper. Insa  deseori si acestea sunt flexibile.

 

1. In functie de perioada alocata, se poate alege o zona intr-un judet nu foarte indepartat fata de cel in care locuiti sau va desfasurati activitatea (astfel incat timpul petrecut pe drum sa nu fie prea indelungat).

2. Solutiile de cazare sunt un criteriu esential – care trebuie sa tina cont atat de numarul de participanti cat si de  conditiile cerute (pensiuni, moteluri, cabane, etc).

3. Daca activitatile pe care le-ati configurat sau ales se incadreaza intr-un tipar al sporturilor extreme, s-ar putea ca automat optiunile disponibile sa se limiteze. De exemplu, raftingul necesita rauri de munte cu un anumit debit. In tara noastra, acestea includ: Nera, Cerna, Jiu, Crisul Repede, Lapus.  Explorarea de pesteri, catararea, canyoningul, rapelul, tiroliana sunt alte cateva activitati care sunt posibile doar in zone care ofera respectivele forme de relief si instalarea echipamentului necesar.

4. Costurile – un aspect care poate privi aceasta alegere, insa nu trebuie niciodata sa depaseasca celelalte criterii, sugerate de expertii ce organizeaza respectivul team building outdoor.

5. Perioada de desfasurare – in functie de recomandarile firmei alese, exista un anumit interval (anumite luni) in care se pot desfasura aceste competitii, pentru un maxim de eficienta, pe de o parte, dar si pentru siguranta  tuturor participantilor (multe locatii sunt in zona montana).

 

Asadar, nu putem incheia acest material fara a enumera cateva dintre cele mai frecvente zone  (ce pot fi vizitate online, prin tururi virtuale) in Romania, in acest segment: Clisura Dunarii, Cheile Butii (in muntii Retezat), Valea Cernei, Sibiel (judetul Sibiu), Suncuius – Defileul Crisul Repede, Valiug – Muntii Semenic, Muntii Parang (zona hotel Rusu), Defileul Jiului, Cheile Nerei.  Pentru mai multe detalii, accesati oferta de locatii team building a Vertical Adventure Timisoara.

Related posts
Resurse Umane

Ce să faci când nu te mai simți motivat la locul de muncă

Resurse Umane

Team building outdoor perspective inovative

Resurse Umane

Asumarea punctelor de decizie intr-un team building

Resurse Umane

Resurse Umane

Sign up for our Newsletter and
stay informed