Auto-Moto si transporturi

Ce trebuie sa stii dupa ce inchei asigurarea auto ?

Atunci cand inchei o asigurare auto este bine sa acorzi atentie fiecarui detaliu. Este important sa te bucuri de o asigurare care sa acopere o suma cat mai mare a daunelor, sa colaborezi cu un asigurator care nu are probleme in ceea ce priveste plata si sa fii atent la fiecare detaliu de pe polita, inainte de a incheia un contract.

Sunt si lucruri pe care trebuie sa le cunostu dupa ce ai incheiat asigurarea, pe care trebuie sa le cunosti in detaliu.

Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii dupa ce se incheie asigurarea?

Dupa ce ai incheiat o polita de asigurare, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte, printre care si urmatoarele:

  •  Verifica intotdeauna pe www.cedam.ro daca asigurarea este inregistrata. In felul acesta vei putea evita cazurile extrem de neplacute, in care polita nu este recunoscuta de catre asigurator;
  • Pastreaza intotdeauna in masina polita RCa, impreuna cu o copie si cu o copie a certificatului de inmatriculare. In cazul unui eveniment, este indicat sa dai copia dupa polita. Originalul se pastreaza intotdeauna.
  • Seteaza-ti o alerta pentru data la care asigurarea va expira. Exista si asiguratori sau brokeri care iti ofera ei posibiliatea de alertare, insa acest lucru nu este tot timpul valabil. Cel mai bine este sa te asiguri ca stii intotdeauna cand trebuie sa reinnoiesti asigurarea, pentru a nu circula neasigurat, fara o astfel de intentie.

Achizitia unei polite de asigurare Online te poate scuti de multe griji, deoarece vei fi informat imediat daca polita a fost inscrisa in cedam.ro si vei fi informat din timp, atunci cand este cazul sa reinnoiesti asigurarea. De asemenea, multe site-uri care se ocupa de asigurari, iti vor oferi din timp ofertele de preturi ale marilor asigurari, in asa fel incat sa te poti bucura de cat mai multe avantaje in acest sens.

 

Related posts
Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

Sign up for our Newsletter and
stay informed