Hoteluri

Cele mai mari hoteluri din Bucuresti : Radisson Blu si Rin Grand

Orasul Bucuresti este cunoscut pentru varietatea de hoteluri ce pot fi gasite aici, precum si calitatea serviciilor oferite de acestea. Fiind un oras cu un numar mare de locuitori si, de asemeni, cu un potential mare din punct de vedere turistic, orasul Bucuresti dispune de unele hoteluri care se ridica la standardele unui oras de lux.

Hotelul Radisson Blu este unul dintre cele mai mari hoteluri din Bucuresti, acesta fiind catalogat la confortul de 5 stele. Pozitia lui este ideala, aflandu-se la 20 de kilometri de aeroportul Henri Coanda, precum si de alte obiective turistice din Bucuresti. Hotel Radisson Blu dispune de nu mai putin de 424 de camere, toate acestea oferind un confort deosebit. Fiecare camera contine un televizor LCD, aer conditionat, seif, acces la Internet, produse cosmetice de lux, mini bar si multe altele. De asemeni, spre deosebire de alte hoteluri, Radisson Blu ofera clientilor sai o sala de fitness, un salon de cosmetica si, pentru persoanele care doresc sa se recreeze si relaxeze, o piscina. Mai mult decat atat, in interiorul hotelului Radisson Blu se afla un cazino modern sau, pentru persoanele care nu au venit pentru a petrece vacanta in Bucuresti, un centru de afaceri.

Un alt hotel important si de marimi impresionante, din Bucuresti, este Rin Grand. Acesta este catalogat ca fiind de 4 stele, hotelul oferind servicii deosebite clientilor sai. Acesta este inconjurat de mult spatiu verde, hotelul fiind foarte bine aerisit, imaginile oferite din cadrul acestuia fiind, intr-adevar, superbe. Acesta are o capacitate imensa, in interiorul sau aflandu-se 24 de sali de conferinta de lux si 570 de camere. De asemeni, hotel Rin Grand ofera multe facilitati de lux, precum o piscina interioara, parcare gratuita sau mic dejun cu bufet suedez si multe altele. Exista multe tipuri de camere, de la standard pana la cele de lux, diferenta dintre ele fiind, totusi, considerabila, din punctul de vedere al confortului. Spre deosebire de cea standard, camera de lux detine un jacuzzi, doua televizoare si o priveliste ce ofera imagini pitoresti.
Daca va aflati in Bucuresti, nu ezitati sa va cazati la unul dintre aceste doua hoteluri, deoarece experienta pe care o veti trai aici va fi una inedita si speciala.
Rezervarile se  pot efectua  online, foarte rapid  prin intermediul sistemului hotel-bucuresti.com.
http://www.youtube.com/watch?v=XnOq5dDWzbE&feature=player_detailpage

Related posts
Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Sign up for our Newsletter and
stay informed