Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Ce loc mai bun in care sa te cazezi, in timpul unei delegatii, intr-un weekend sau un sejur, decat intr-un hotel? Insa ce hotel sa alegi, cand vii la Baia Mare sau in Maramures? La o prima cautare, pe internet, s-ar putea ca atentia sa iti fie atrasa de serviciile, eleganta si stilul Hotelului Romanita 4 ****. Iar cu prima ta vizita aici, te vei convinge de renumele pozitiv de care se bucura (pe buna dreptate), de calitatea ridicata a serviciilor, de standardele inalte.

11013067_1152243934801396_6370473871395919554_n

Prezentare generala

Amplasat la doar 4 km de Baia Mare (pe DN1C – E58), Hotelul Romanita pune la dispozitia clientilor sai un numar de 30 de camere si un apartament/suita. Acestea au fost construite si amenajate recent, avand un stil deosebit de elegant si modern. Spatiul de cazare este astfel utilat complet, la standarde inalte.

Ca si cazare, Hotel Romanita este ales atat pentru munca, cat si pentru relaxare sau revigorare. Serviciile adiacente – restaurant, sali de evenimente, centru spa cu piscina incalzita (interioara), piscina exterioara, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi – raspuns oricaror nevoi sau gusturi. Confortul vizitatorilor este astfel garantat, de urmatoarele facilitati: aer conditionat, baie privata sau dus, internet wireless, birou, minibar etc. Fiecare camera rezervata se bucura de asemenea de mic dejun inclus.

Oferta de cazare a hotelului Romanita Baia Mare include asadar camere single, camera duble (standard/ twin), camere Family (cu trei paturi), apartament.

10314756_956709077688217_7281077335484474330_n

Recomandari si recenzii

Ce spun clientii despre serviciile de cazare oferite de Romanita?  Review-urile vorbesc de la sine: pe Booking.com hotelul baimarean a obtinut un scor de 9/10 (din 92 de recenzii). Pe siteul romanesc de turism Turistinfo.ro, de asemenea, clientii nu au mentionat nicio nemultumire. Hotelguru.ro centralizeaza de asemenea recenziile vizitatorilor si ofera o medie a punctajului acestora de 9,6 (un calificativ excelent asadar).

Care sunt asadar parerile clientilor acestei unitati de cazare? Te invitam sa le citesti chiar tu, pe oricare din cele trei siteuri de mai sus! Cu siguranta te vei convinge de ambianta speciala, frumusetea si profesionalismul acestui hotel !

Related posts
Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Hoteluri

Servicii de cazare in Vatra Dornei – Pensiunea Cris

Sign up for our Newsletter and
stay informed