Hoteluri

Atmosfera calduroasa la Pensiune in Vatra Dornei- Pensiunea Cris

V-ati gandit vreodata sa va petreceti un weekend sau un concediu in Vatra Dornei ? Iarna, zapada de pe partiile de schi este minunata. Atmosfera este de nedescris. vin fiert din ca un pahar bere sa iasa aburi este intotdeauna binevenit cand mainile ne sunt inghetate. Dar cel mai frumos moment, poate fi seara, cand ne intoarcem la caldura la una din pensiuni din Vatra Dornei.
Atmosfera din interiorul pensiunilor este minunata. Liniste, curatenie si ordine, sunt cateva cuvinte prin care se poate descrie. Este ideal pentru un sejur cu cei dragi. Camerele vor fi curatate si aerisite pentru venirea fiecarui oaspete. Acestia vor putea alege intre camere cu pat single, pat dublu, sau dormitoare matrimoniale. Fiecare incapere este utilata cu aer conditionat, frigider, plasme, bai cu cazi si bindeuri. Musafirilor nu le vor lipsi nimic. Acestia vor dispune chiar si de service-room.
Restaurantele pensiunilor vor fi generoase in spatiu. Unele pot adaposti un numar mediu de persoane. Mancarea va fi delicioasa, pregatita si gatita de catre bucatari cu multa experienta.
In ofera, pe langa serviciile de cazare, pensiunea ofera si servicii de masa. Asa, oaspetii vor putea lua micul dejun gratuit sau alte mese. Depinde de oferta.
Daca va aflati in excursie pe timpul vacantei sau pe timpul concediului, sau sunteti doar in trecere, nu trebuie sa ratati ocazia de a va caza peste noapte la pensiunile din Vatra Dornei. Nu veti simti lipsa la nimic, veti avea parte numai de liniste, veti fi feriti de stresul si aglomeratia caracteristica marilor orase.

Servicii de cazare la pensiune in Vatra Dornei, camere curate, salon de spa cu piscina acoperita si sauna. Peisaj foarte frumos si aer curat.

Related posts
Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Sign up for our Newsletter and
stay informed