ARTA SI DIVERTISMENT

Jocurile cu Tom si Jerry au un public anume?

Jocurile cu Tom si Jerry sunt apreciate si jucate de persoane din lumea intreaga. Mai ales ca acum putem gasi si juca online aproape orice joc cu Tom si Jerry. Multi cred ca aceste desene, cat si jocurile cu aceste personaje sunt doar in atentia copiilor. Insa si adultii se bucura de aceasta serie de jocuri si desene animate fara nici un menajament.

tomsijerryCopiii pur si simplu iubesc aceste doua personaje. Rivalitatea dintre Tom si Jerry este atat de interesanta si remarcabila incat, copil fiind, nu te mai saturi sa te uiti la aceasta serie de desene animate. Fiecare episod vine cu o poveste noua, iar fiecare poveste parca pare mai interesanta ca anterioara. Lucru care face vizionarea acestui desen animat o adevarata placere. Copiii iubesc de asemenea si sa joace noile jocuri cu Tom si Jerry. Jocurile online sunt niste joculete simple, care nu necesita abilitati extraordinare de folosire a PC-ului si nici abilitati extraordinare de a avansa in joc. Iar pe langa asta, fiecare joc cu Tom si Jerry vine cu o poveste interesanta care atrage interesul si celui mai plictisit copil.

Adultii sunt si ei destul de interesati de jocurile cu Tom si Jerry. Se intampla ca parintii sa fie cei care le prezinta jocurile cu Tom si Jerry copiilor, iar astfel si parintii sunt atrasi de aceste joculete. Insa putini parinti chiar dispun de timpul necesar pentru un astfel de divertisment. Cei mai multi adulti care se bucura de jocurile cu Tom si Jerry sunt cei care lucreaza in fata PC-ului. De multe ori lucrand intr-un birou, la PC, se intampla sa dispui si de perioade de timp liber. Iar acest timp lber este umplut de cei mai multi jucand jocuri online.

Chiar daca copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de aceste jocuri, nici adultii nu se abat de la ele.

Jocurile online au capacitatea de a ne atrage si de cele mai multe ori acesta nu este chiar un lucru bun. Chiar si la birou, daca dispui de 10 minute pe care te hotarasti sa le petreci jucand un astfel de joculet online…exista posibilitatea ca tu sa fi depasit cu mult acele 10 minute fara sa iti dai seama.

Cat despre copii, chiar daca jocurile sunt distractive, copiii nu ar trebui lasati prea mult timp in fata PC-ului jucand astfel de jocuri. Iar motivele pentru care afirm acest lucru sunt multe, incepand de la sedentarism, pana la probleme cu vederea pe termen lung.

Orice lucru trebuie facut cu moderatie, iar jocurile online intra in aceeasi categorie. Sunt distractive atata timp cat sunt jucate moderat si nu se exagereaza cu ele.

Related posts
ARTA SI DIVERTISMENT

Esti interesat de tatuaj pe picior? Vezi de ce este una dintre cele mai bune alegeri!

ARTA SI DIVERTISMENT

De ce lucruri sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez

ARTA SI DIVERTISMENT

Programul de la cinema Pitesti mall, ideal pentru toata lumea

ARTA SI DIVERTISMENT

Unde gasesti cele mai bune costume pentru Halloween?

Sign up for our Newsletter and
stay informed