ARTA SI DIVERTISMENT

Esti interesat de tatuaj pe picior? Vezi de ce este una dintre cele mai bune alegeri!

Daca te-ai hotarat sa iti faci un tatuaj si ai deja in minte acea zona a corpului unde vrei sa il realizezi, ai bifat cu brio primul pas. Printre cele mai populare modele de tatuaje se regasesc tatuajele pe picior, care ofera o zona de expunere suficient de mare pentru a contura o reprezentare grafica cu un aspect wow.

Ai multe avantaje daca optezi pentru aceasta zona, asa ca este o alegere inspirata. Atunci cand vine vorba de tatuaje picior, lista de beneficii este lunga, iar despre toate aceasta povestim intr-un scurt articol scris pentru tine si alti iubitori de tatuaje. Ia cea mai buna decizie si fa-ti tatuajul intr-un salon profesionist!

Gamba, in topul preferintelor barbatilor care isi doresc un tatuaj

Tatuajele pot fi expuse in orice zona a corpului, in functie de cat de evident sau de discret iti doresti ca ele sa fie. Gamba este in topul preferintelor celor ce aleg sa isi faca un tatuaj, pentru ca ofera o suprafata suficient de mare de expunere, pentru a realiza orice tip de model. De la cele mai ample si complexe, pana la cele de dimensiuni mici, simbolice – modelele sunt extrem de variate, colorate sau alb-negru, iar aceasta pozitionare implica destul de multe avantaje. Le-am notat intr-o lista, ca sa iti fie mai usor sa le remarci:

  • Avand un tatuaj pe gamba, tu poti hotari cand sa il faci vizibil, si cand nu.

Cine opteaza pentru realizarea unui tatuaj isi asuma decizia de a se afirma prin afisarea acestuia. Nu mai traim in zilele in care suntem judecati sau stigmatizati pentru ca ne-am tatuat, dar poate ca exista momente cand preferi sa nu il expui in vazul lumii. Este absolut firesc, iar pentru asta, gamba este o zona de pozitionare excelenta. Vrei sa lasi tatuajul la vedere? Poarta pantaloni scurti. Nu? Alege pantaloni lungi.

  • Poti incepe cu un tatuaj mic, pe care sa il extinzi mai tarziu, pentru ca ai suficient loc pentru asta.

Primul tatuaj vine cu mari emotii. Ulterior, cele mai multe dintre persoanele multumite de aspectul sau aleg sa isi faca un urmator tatuaj. O posibilitate este sa extinzi tatuajul initial, prin adaugarea de noi elemente, care continua o poveste. Aceasta poveste poate avea suficient de multe capitole, intrucat gamba ofera destul spatiu de desfasurare a unui tatuaj. Si acesta este un beneficiu de luat in considerare.

  • Se preteaza si un tatuaj alb-negru, si un tatuaj color expus in zona gambei.

Un alt avantaj este varietatea. Gamba nu te limiteaza din niciun punct de vedere: poti opta pentru un model de tatuaj alb-negru sau, la fel de bine, pentru unul colorat. Decizia e la tine, in functie de preferinte.

Cine se ocupa de tatuajul tau? Alege unul dintre cele mai profesioniste saloane din Bucuresti

Varietatea este la fel de mare si atunci cand vine vorba de locurile unde iti poti realiza un tatuaj. Exista suficient de multe saloane, si mari, si mici, cu o oferta accesibila de preturi. Pe care il alegi?

Iti recomandam cu incredere salonul de tatuaje din Bucuresti FunkyTaTToo, locul care aduce impreuna si VIP-uri, si persoane simple, care au acelasi lucru in comun: dorinta de a avea un tatuaj inedit si reusit. La cele mai bune preturi, beneficiezi de expertiza unei intregi echipe de artisti tatuatori, ce transforma orice dorinta in tatuaje picior de neegalat. Tatuaje picior, tatuaje brate, tatuaje gat, tatuaje spate sau tatuaje piept? Funkytattoo.ro e numarul 1.

Related posts
ARTA SI DIVERTISMENT

De ce lucruri sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez

ARTA SI DIVERTISMENT

Programul de la cinema Pitesti mall, ideal pentru toata lumea

ARTA SI DIVERTISMENT

Unde gasesti cele mai bune costume pentru Halloween?

ARTA SI DIVERTISMENT

Program filme mall Pitesti

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *