AutoAuto-Moto si transporturi

Auto Germania: merita sa cumperi direct de la nemti sau de la romani?

Piata auto din Germania este cunoscuta in intreaga lume. Romanii – mai ales – prefera sa achizitioneze masini rulate pe teritoriul acestei tari, pentru calitatea tehnica a acestora, datorata infrastructurii si nu numai. 

Daca vrei sa faci achizitia direct de pe teritoriul Germaniei, trebuie sa iei in considerare costurile pe care le implica deplasarea, dar si eventuale riscuri, daca nu esti un cunoscator in domeniul mecanicii si un bun negociator. Vestea buna este ca poti face o achizitie sigura si direct din Romania. Auto Germania, la cel mai bun raport dintre calitate si pret, gasesti in mediile de cumparare profesioniste. Dealerii autorizati te asteapta cu avantaje, iar tu reduci timpul si costurile, investind intr-o masina sigura.

Ce implica achizitia de masini direct din Germania?

Daca te-ai decis sa achizitionezi o masina second hand din Germania si vrei sa te deplasezi, personal, pana in tara de provenienta, trebuie sa iti setezi lista de asteptari, dar si sa iti faci toate calculele. In primul rand, daca nu cunosti pe cineva cu experienta in acest sector, va trebui sa iti asumi riscuri. Daca ai gasit un anunt publicat pe portalurile online, nu ai nicio garantie ca masina se va prezenta in starea tehnica descrisa. Mai mult, trebuie sa iei in considerare toate costurile necesare deplasarii (dus – intors), cazarea pentru odihna, timpul petrecut pe drum si asa mai departe. Astazi nu mai merita sa faci acest efort considerabil, pentru ca acum ai posibilitatea sa cumperi direct din Romania, chiar si anumite autoturisme aduse pe comanda.

De unde cumperi autoturisme second hand in Romania?

Mediile de achizitie, la nivel local, s-au diversificat. De la website-urile de specialitate online, pana la parcurile auto si showroom-urile profesioniste, ai o varietate de optiuni prin care sa intri in contact cu vanzatorii. Pentru a te asigura ca vei face o buna investitie din start, noi iti recomandam dealerii autorizati, unde experienta de cumparare vine la pachet cu o multitudine de avantaje. Iata care sunt acestea:

  • garantie service, valabila pe durata primului an de la achizitia autoturismului;
  • informatii reale, verificate, despre kilometraj, uzura tehnica;
  • test drive complet si gratuit;
  • posibilitati de finantare, prin credit auto (persoane fizice) sau leasing auto (persoane juridice);
  • serviciul de buy-back garantat;
  • suport in procesul de achizitie de la A la Z;
  • o oferta bogata de masini, care nu depasesc 5 ani de vechime si nici 150.000 de km;
  • un mediu de cumparare prietenos, relaxat, unde timpul este de partea ta.

Toate aceste beneficii sunt oferite de Autogeist.ro, un mediu de achizitie de incredere, aflat in topul preferintelor cumparatorilor. Are 10 ani de experienta pe piata, timp in care si-a castigat popularitatea clientilor sai.

In spatele acestui business se afla o echipa de oameni extrem de pasionati de masini, care mizeaza pe transparenta si deschidere in relatia cu toti cumparatorii de autoturisme second hand.

Auto Germania la cel mai bun pret: profita de discounturile atractive

Pe langa lista de avantaje de mai sus, cei de la Autogeist.ro vin in intampinarea clientilor cu reduceri de 10% aplicate masinilor din stoc, cu prilejul implinirii celor 10 ani de activitate.

Acum poti cumpara auto Germania la preturi si mai atractive. Ba mai mult, poti consulta review-urile online ale autoturismelor din oferta. Alege modelul pe care il doresti si bucura-te de toate beneficiile pe care ti le ofera un mediu de achizitie sigur si de incredere.

Date de contact

Tel: 0236.449.018

Mobil: 0740945736

E-mail: office@autogeist.ro

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *