AutoAuto-Moto si transporturi

Detailing motor: ce inseamna si cine se ocupa de aceasta operatiune?

Cauti sfaturi pentru ingrijirea ca la carte a motorului masinii tale? Perfect! Daca din rutina ta face parte revizia periodica si inlocuirea pieselor disfunctionale, dar nu si curatarea motorului, atunci e timpul sa faci o schimbare.

Cel putin o data pe an este necesar sa apelezi la servicii de detailing motor, unde expertii se asigura ca motorul tau este curatat ca la carte, pentru o stare perfecta de functionare. Nu incerca sa faci singur aceasta operatiune acasa, intrucat risti sa afectezi iremediabil calitatea motorului autoturismului!

Ce inseamna detailing auto

Derivat de la cuvantul de baza „detail”, procesul de detailing nu reprezinta altceva decat o curatare in detaliu a interiorului sau a exteriorului unui autoturism. Din categoria acestui tip de servicii, face parte si curatarea profesionala a motorului si a compartimentului motor, lucru care se realizeaza de catre experti cu avansate cunostinte auto. Procesul nu implica absolut niciun risc, daca exista experienta si expertiza. In lipsa acestora, se pot produce daune motorului, ceea ce este complet de nedorit. Pentru operatiunile de detailing se folosesc produse profesionale de top din service-uri autorizate si echipamente speciale.

Prin ce procedee se face curatarea motorului?

Curatarea profesionala a motorului se face urmand cateva etape si procedee esentiale. Serviciile pe care le include un pachet pentru detailing motor ar trebui sa cuprinda, de regula, urmatoarele operatiuni:

  • degresarea compartimentului motor

Se foloseste atomizatorul si are loc cu ajutorul periilor. Se pulverizeaza vaporii de detergent, mizeria este curatata prin intermediul periilor speciale, clatirea se face cu ajutorul vaporilor de apa, iar uscarea se produce prin aer comprimat. Procesul este recomandat o data sau de doua ori pe an, la 6 – 12 luni.

  • indepartarea uleiului cu ajutorul turbojetului sau aburilor

Aceasta etapa este extrem de importanta, dar – din pacate –  nu toti furnizorii de servicii de detailing o si respecta. Asigura-te ca cei care se ocupa de autoturismul tau, nu vor omite aceasta operatiune. Degresantii puternici ramasi in compartimentul motor pot produce daune, motiv pentru care trebuie inlaturat cu atentie, prin intermediul turbojetului / a aburilor, daca este cazul, pentru a limpezi suprafata.

  • curatarea capotei in interior

Interiorul capotei sau capitonajul trebuie curatat profesional si degresat. Procedeul este recomandat o data sau de doua ori pe an, la 6 – 12 luni, si creste durata de viata a motorului in mod considerabil.

  • hidratarea corespunzatoare a elementelor din cauciuc sau din plastic

Tratamentul materialelor din plastic sau cauciuc impacteaza direct durata de viata a motorului.

Firma specializata in detailing motor, recomandata de cei mai multi clienti

Daca nu te-ai ocupat niciodata de curatarea corespunzatoare a motorului masinii tale, nu mai e cazul sa amani aceasta operatiune. Te incurajam sa te programezi urgent la o firma specializata, pentru a te asigura ca motorul autoturismului este curatat cat mai repede.

Iti recomandam – cu incredere – Andysgarage.ro, o firma extrem de populara in randul clientilor. O echipa de specialisti pasionati iti sta la dispozitie, cu cele mai bune produse si echipamente, care asigura curatarea profesionala rapida. Preturile sunt avantajoase, ofertele promotionale de sezon sunt in toi, iar intreaga echipa de la Andysgarage.ro este una prietenoasa, deschisa, orientata spre client. E ceea ce ne-a si impresionat la aceasta firma, pe langa ireprosabila calitate a serviciilor si modul in care isi comunica ofertele in spatiul online. Se adreseaza soferilor pasionati.

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *