ARTA SI DIVERTISMENT

Program filme mall Pitesti

O sumedenie de filme pot fi vazute in luna martie, conform programului de filme la mall Pitesti. Acestea sunt atat pentru copii, cat si pentru parinti. Iata care sunt peliculele :

Filme in fiecare zi a saptamanii

Programul de filme la mall Pitesti incepe in jurulorei 11:00 si se termina seara, ultimele pelicule putand fi vizionate la orele 22:00-23:00. Programul de filme la mall Pitesti se inteinde pe toata saptamana, de luni pana duminica, cinefilii si nu numai avand nenumarate optiuni pentru a vedea filmele care le fac placere. Un film dureaza aproximativ trei ore.

Este alternativa perfecta daca nu vrei sa iti petreci un weekend in casa, urmarind filme pe laptop sau la televizor. Intotdeauna ecranul de la cinematograf este mult mai atractiv, oferind o vizionare de cinci stele. Asadar, merita sa iti faci program de filme la mall Pitesti sau la oricare alt cinematograf de la noi din tara.

Program filme mall Pitesti , de la Aferim la 50 shades of Grey

In ceea ce priveste peliculele care pot fi vazute, programul de filme la mall Pitesti cuprinde o varietate insemnata, astfel incat sa fie pentru toate gusturile. Poti merge la un film romanesc sau la o productie europeana ori la una americana. Cenusareasa, Aferim, De ce eu?, 50 shades of Grey, Focus,Ispita, Mielul Shaun, Femeia in negru: ingerul mortii, sunt cateva dintre peliculele care pot fi vazute in salile moderne de cinematograf de la mall Pitesti.

In timp ce urmaresi filmul, te poti bucura de o portie de floricele. Daca iti faci rezervare online, sa stii ca acestea  se anuleaza automat cu 30 de minute inainte de inceperea filmului, asa ca trebuie sa te grabesti putin.

De asemenea, pentru ridicarea biletelor rezervate,  este bine de stiut ca s-ar putea  sa fie nevoie sa stai la coada, daca prinzi o zi aglomerata, cum se intampla de obicei in weekend, mai ales si daca vremea de afara este urata. Si seara poti prinde aglomeratie si inghesuiala la casele de bilete, pentru ca multi ies de la serviciu, iau cina si apoi se gandesc sa consulte programul de filme la mall Pitesti si apoi sa aleaga o pelicula.

Related posts
ARTA SI DIVERTISMENT

Esti interesat de tatuaj pe picior? Vezi de ce este una dintre cele mai bune alegeri!

ARTA SI DIVERTISMENT

De ce lucruri sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez

ARTA SI DIVERTISMENT

Programul de la cinema Pitesti mall, ideal pentru toata lumea

ARTA SI DIVERTISMENT

Unde gasesti cele mai bune costume pentru Halloween?

Sign up for our Newsletter and
stay informed