ARTA SI DIVERTISMENT

Programul de la cinema Pitesti mall, ideal pentru toata lumea

Programul de cinema Pitesti mall este unul accesibil pentru absolut toata lumea, de la mic la mare, astfel incat iti ofera posibiliateta sa vezi filmele preferate atat in weekend, cat si in cursul saptamanii.

Programul de la cinema  Pitesti mall iti da posibiliatea sa vezi  filme seara, dar si dimineata

Programul de la cinema Pitesti mall  iti permite sa vezi filmele care iti plac la ore accesibile, astfel incat nu trebuie sa te grabesti sa vezi filmul doar intr-o anumita zi, la o anumita ora.

Salile de cinematograf sunt deschise in toate cele sapte zile ale saptamanii. Acest lucru este o mare bucurie pentru persoanele care adora sa mearga la film ca sa se relaxeze.

Programul de la cinema mall Pitesti  iti permite sa vezi filme chiar si incepand cu ora 22.00, ceea ce este excelent pentru cei care vin foarte tarziu de la serviciu si nu dispun de timpul necesar ca sa vada un film dupa-amiaza, de exemplu.

Filmele sunt intodeauna noi

Programul de cinematograful din mall-ul situat Piesti este generos si in ceea ce priveste filmele care pot fi vizionate. Asta inseamna ca aici pot fi vizionate intotdeauna cele mai noi pelicule de la Hollywood, ultimele noutati in domeniul cinematografiei ajungand rapid si aici.

Pot fi vizionate comedii, drame, animatii si filme de actiune. Si filmele romanesti pot fi urmarite in salile de cinematograf din Pitesti.

Peliculele sunt intodeauna noi,iar pretul unui bilet este accesibil pentru toata lumea. De asemenea, exista reduceri pentru cei mici. Salile de cinematograf de la mall Pitesti se numara printre cele mai moderne din sala, oferindu-le spectatorilor tot confortul de care au nevoie, astfel incat sa se bucure din plin de pelicula si sa plece incantati spre casele lor.

De asemenea, cei care vin la film isi pot cumpara o bautura racoritoare si popcorn, astfel incat sederea sa le fie cat mai placuta. O iesire la film este intodeauna binevenita, fie ca este vorba despre o iesire intre prieteni sau de o intalnire romantica. Este intotdeauna un mod placut de petrecere a timpului liber.

Related posts
ARTA SI DIVERTISMENT

Esti interesat de tatuaj pe picior? Vezi de ce este una dintre cele mai bune alegeri!

ARTA SI DIVERTISMENT

De ce lucruri sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez

ARTA SI DIVERTISMENT

Unde gasesti cele mai bune costume pentru Halloween?

ARTA SI DIVERTISMENT

Program filme mall Pitesti

Sign up for our Newsletter and
stay informed