ARTA SI DIVERTISMENT

De ce lucruri sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez

Pentru parintii care doresc ca ai lor copii sa creasca in credinta crestina, botezul este primul pas in relatia cu biserica pe tot parcursul vietii. Fie ca este vorba de motive religioase sau educationale, botezul este o sarbatoare ce ii face intrarea copilului in lumea crestina. Toti parintii doresc ca ziua botezului copilului lor sa fie perfecta si, de aceea, dupa slujba de la biserica, ei continua aceasta celebrare printr-o petrecere intr-un local sau la ei acasa.

Iata cum ar trebui sa arate un plan al unei petreceri de botez de succes:

Nasii

Inainte de toate, trebuie sa alegi nasii care sa iti crestineze copilul. Nu poti sa ai parte de botez daca nu ai ales nasii, asadar asigura-te ca nu sari de acest pas. Nasii vor fi parintii spirituali ai copilului tau, asadar acestia trebuie sa fie niste persoane foarte apropiate tie. Ei sunt nevoiti sa fie prezenti atat la slujba religioasa, cat si la petrecerea de dupa.

Data

Odata ce ai ales nasii, contacteaza o biserica locala pentru a vedea cand este disponibila pentru ceremoniile de botez. Vorbeste cu parintele care va tine slujba de botez, stabiliti o data, intreaba-l daca permite fotografierea in timpul ceremoniei si orice alte nelamuriri legate de acest eveniment.

Planificarea ceremoniei si a petrecerii de botez se realizeaza cu aproximativ o luna inainte de data, pentru a le permite invitatilor sa isi ia timp liber de la locul de munca si sa faca aranjamentele de calatorie daca este nevoie.

Lista de invitati

De obicei, invitatii isi aduc copiii la o petrecere de botez, asadar asigura-te sa planifici evenimentul in mod corespunzator.

Petrecerea

Ideal ar fi ca petrecerea de botez sa aiba loc undeva in apropierea bisericii. Fa aceasta alegere in functie de numarul de oaspeti. Daca ai un numar mic de invitati, poti organiza aceasta petrecere chiar la tine acasa. Daca, insa, astepti un numar mai mare de oaspeti, cel mai bine ar fi ca petrecerea de botez sa aiba loc intr-un restaurant.

Cand vine vorba de produse alimentare, cel mai important lucru de retinut este tortul. Acesta trebuie sa fie pe placul copiilor, sa aiba un design haios, rupt din desenele animate sau din povestile pentru copii.

Divertismentul

Daca esti in cautarea unei modalitati de a face ca petrecerea de botez sa iasa in evidenta, poti apela la diferiti profesionisti in divertisment care sa iti faca ziua memorabila. Trebuie sa angajezi pe cineva care sa fie expert in divertismentul pentru copii, cum ar fi un magician, cativa animatori , sau chiar un cantaret. Niste ursitoare ar putea fi alegerea perfecta. Poti vedea poze si detalii pe http://www.ursitoareanasistrumfii.ro/.

Daca vrei sa pastrezi amintiri de la marele eveniment, nu uita de fotograf! Probabil ca vei dori o echipa completa, cu fotograf si cameraman video, pentru a te bucura de capturi cu adevarat profesioniste.

Related posts
ARTA SI DIVERTISMENT

Esti interesat de tatuaj pe picior? Vezi de ce este una dintre cele mai bune alegeri!

ARTA SI DIVERTISMENT

Programul de la cinema Pitesti mall, ideal pentru toata lumea

ARTA SI DIVERTISMENT

Unde gasesti cele mai bune costume pentru Halloween?

ARTA SI DIVERTISMENT

Program filme mall Pitesti

Sign up for our Newsletter and
stay informed