Publicitate

Solutia perfecta pentru promovarea activitatii tale

Business-urile la nivel national si international au devenit tot mai greu de realizat, datorita costurilor ridicate de intretinere, dar si lipsa fondurilor pentru o campanie marketing de exceptie. In 2015 orice activitate trebuie sa fie prezenta in mediul online, dar totusi ce facem cu persoanele ce nu activeaza in acest univers ?

OnePrinting.ro va ofera flyere online pentru a promova activitatea dumneavoastra pe teritoriul local in care se desfasoara activitatea dumneavoastra. Flyerele reprezinta solutia perfecta pentru a completa lista persoanelor ce pot fi interesate de activitatea pe care o prestati. Indiferent ca detineti o spalatorie auto sau o firma de curatenie, un bar sau un restaurant, flyerele distribuite in piete sau in alte locuri publice va ajuta la o promovare intensa extrem de bine targhetata.

Specificam ca persoanele care pot beneficia de serviciile tale se pot regasi la orice pas, motiv pentru care te sfatuim sa alegi cu mare atentie metodele de a promova activitatea ta. O reclama la radio sau la o televiziune locala nu este suficient/a, deoarece acestea nu acopera toate fasele de varsta sau toate categoriile de persoane, in schimb o reclama realizata cu ajutorul unu pliant poate avea un feedback mult mai rapid.

Preturile extrem de scazute dar si calitatea acestora, va ofera cu siguranta ajutorul de care aveti nevoie. Un flyer poate contine informatii despre activitatea dumneavoastra, numar de telefon sau adresa de mail, in plus pot fi oferite si informatii tehnice precum adresa locatiei, programul de lucru sau numele firmei dumneavoastra.

Totusi, haideti sa descoperim care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi acest tip de promovare ?

  • Costuri reduse
  • Eficienta si calitate pe masura asteptarilor
  • Distribui cu usurinta informatii despre activitatea ta
  • Informatiile pot fi salvate cu usurinta ( hartia nu dispare  decat daca este distrusa )
  • Beneficiezi de un public targhetat pentru activitatea ta

Acestea sunt cateva din principalele motive pentru care ar trebui sa alegi promovarea cu ajutorul flyerelor. Va sfatuim sa luati in considerare cele spuse, in cazul in care doriti ca activitatea dumneavoastra sa beneficieze de o crestere substantiala.

Related posts
Publicitate

Tipografia TipoHelp Suceava

Publicitate

Cum Sa Realizezi Fotografia Perfecta?

Publicitate

Despre modelul de laminator – Surelam 100S de la GMP

Publicitate

Cum alegem o folie autocolanta potrivita aplicatiilor necesare

Sign up for our Newsletter and
stay informed