Cadouri

Cum alegem cosmeticele pentru cadourile barbatilor?

Sezonul de primavara ne aduce mai multe variante pentru cadourile barbatilor. Produsele cosmetice sunt unele din cele mai bune variante pentru un cadou placut si util in acelasi timp. Pentru a evita situatiile in care produsele sunt nefolosite, trebuie sa cautam cosmetice de calitate, dedicate barbatilor. Cele mai bune variante sunt produsele clasice pentru ingrijire ce au fost regandite pentru vremurile moderne.

Cateva idei pentru cadourile barbatilor:

Ceara pentru par

Ceara pentru par a revenit sub diverse forme. Fie ca vorbim de o ceara mata, o ceara simpla sau o pomada, putem observa evolutia de la clasicul gel de par din anii `90. Iata cateva criterii pe care trebuie sa le indeplineasca o ceara de par de calitate:

  • Trebuie sa se aplice usor – un produs de calitate necesita cantitati mici pentru o frizura obisnuita fata de un produs de calitate inferioara
  • Trebuie sa se curate usor – o ceara sau o pomada pentru par trebuie sa poata fi curata usor la prima spalare pentru a evita orice urme neplacute
  • Trebuie sa aiba un raport corect calitate/pret – o ceara pentru par de calitate trebuie sa aiba un pret corect pentru fiecare aplicare
  • Trebuie sa fie facuta din ingrediente verificate – multe produse pentru par pot usca pielea scalpului sau pot cauza iritatii; pentru a evita aceste situatii nu aplicati o ceara de par daca aveti rani sau zgarieturi pe piele si incetati folosirea produselor ce pot cauza iritatii

Uleiul pentru barba

Cele mai multe uleiuri pentru ingrijirea barbilor sunt fabricate din ingrediente naturale ce includ uleiurile esentiale. Un produs bun trebuie sa fie bazat pe aceste ingrediente iar pentru ca se aplica si pe pielea fetei uleiul trebuie sa nu provoace alergii. Cele mai bune uleiuri pentru barba trebuie de asemenea sa aiba un raport calitate/pret corect.

Pentru ca un produs bun poate fi folosit pana la o luna, acesta trebuie sa-si pastreze proprietatile si dupa desfacere. Uleiurile pentru barba de calitate pot contine extracte esentiale de struguri, migdale, cocos, avocado sau citrice. Aceste produse pot fi benefice atat pentru sanatatea firelor de par din barba cat si pentru hidratarea pielii fetei.

Sapunul pentru barbati

Sapunurile clasice din supermaketuri pot fi neprietenoase cu pielea barbatilor. Pielea fetei este de cele mai multe ori uscata si iritata dupa un cumul de produse de slaba calitate ce include sapunurile, spumele de ras si aftershave-urile pe baza de alcool. Barbatii au nevoie de un sapun de calitate ce hidrateaza si curata pielea fetei fara a fi prea abrasive. Pentru zilele insorite cand pielea fetei poate fi expusa razelor UV se recomanda un sapun corespunzator. Vestea buna e ca exista suficienta sapunuri ce se ridica la un standard ridicat de fabricatie fara a fi prea scumpe pentru utilizarea zilnica.

Indiferent de ce produse cosmetice alegem pentru cadourile barbatilor trebuie sa ne asiguram ca acestea se potrivesc persoanei in cauza. Un cadou util trebuie sa fie folosit si nu uitat pe un raft in baie. De aceea un produs dedicat pentru el poate fi superior unui produs generalist, din supermarket.

Related posts
Cadouri

Cum alegi un cos cadou perfect

Cadouri

Cum sa alegi cosul cadou perfect

Cadouri

De ce sa oferi cosuri cadou de Crăciun

Cadouri

Fa-le o surpriza celor dragi oferindu-le un cos de Paste

Sign up for our Newsletter and
stay informed