JURIDIC

Cum alegi cel mai bun avocat din Bucuresti

Avocatii din Bucuresti sunt printre cei mai cunoscuti si cautati din tara. Desi au onorarii mai mari, merita investitia. Daca te regasesti in postura de a angaja un avocat si esti la fel de confuz cum am fost eu cand am cautat un astfel de specialist in capitala,  iata cateva trucuri care-ti vor face decizia mai usoara si te vor ajuta sa economisesti timp si nervi!

Stabileste tipul de avocat de care ai nevoie!

Stabileste in ce domeniu sau categorie se incadreaza problema de natura legala pe care o ai, pentru a sti de ce tip de avocat ai nevoie. Desi cele mai bune cabinete de avocatura din Bucuresti ofera o gama variata de servicii, in mai multe domenii, unele dintre ele sunt concentrate pe o singura specializare:

– dreptul familiei: divort, stabilire custodie sau paternitate, pensii de intretinere, partaje etc.

– drept comercial: falimente, somatii, recuperari creante etc.

– drept penal: accidente auto, de munca, plangeri penale, infractiuni contra patrimoniului, amenintari, santaj, viol, incest, hartuire sexuala etc.

Cauta-ti avocat prin recomandari!

Cel mai simplu si rapid mod de a ajunge la un avocat din Bucuresti foarte bun este sa pui mana pe telefon si sa-ti suni cunostintele care stau in Capitala. Eu asa am procedat, dupa ce am descoperit ca orasul este impanzit de sute de cabinete de avocatura, iar ideea de a da cu banul nu parea una foarte practica. Mi-am sunat prietenii, pana am dat de o persoana care cunostea un avocat bun, specializat pe problemele legale pe care le aveam.

Cauta online, dar sapa dupa referinte!

Daca varianta „suna un prieten” nu este o optiune pentru tine, incepe sa scanezi mediul online in cautarea celor mai buni avocati din Bucuresti in domeniul dorit, dar nu te opri la prima optiune.  Urmareste forumurile de specialitate si vezi care sunt cei mai „titrati” avocati din Bucuresti, intrucat comentariile expuse in comunitatile virtuale avocatesti pot fi luate ca referinte pentru angajarea unui specialist in probleme legale.

Related posts
JURIDIC

Poate Intenetul lucrurilor in miscare sa puna capat ambuteiajului?

JURIDIC

Principiul certitudinii juridice

JURIDIC

Avocat de divort in Bucuresti

JURIDIC

Avocati de top in bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed