Afaceri

Cum obtii gazduire sediu social pentru firma ta

Pentru firmele aflate la inceput de drum este destul de important ca acestea sa nu intampine prea multe dificultati, totul sa se rezolve in timp scurt, iar cel mai important, cu cat mai putini bani. Orice firma nou-infiintata are nevoie de foarte multe lucruri pe care sa le poata folosi si alaturi de care sa se poate dezvolta inspre succes. In aceasta categorie de lucruri de care firma are nevoie se incrie sediul social, care la infiintarea firmei ar trebui sa fie deja stabilit. Pentru firmele care nu isi desfasoara activitatea intr-un sediu concret, acest lucru poate fi un impediment destul de mare.

Conform legislatiei in vigoare, firmele de avocatura au dreptul de a folosi propriile sedii ca sedii sociale pentru diverse firme aflate la inceput de drum. Contractul nu poate dura mai mult de un an, timp in care se presupune ca firma a reusit sa se dezvolte suficient de mult astfel incat sa isi poata gasi un alt sediu social stabil si pe termen lung.

Motivul pentru care cei mai multi aleg sa isi stabileasca in primul an sediul social la o firma de avocatura, este acela ca nu reusesc sa obtina aprobarile necesare fie de la vecini, fie de la Asociatia de locatari. Pentru costuri nu foarte ridicate sediul social oferit de o firma de avocatura poate sa vina la pachet cu alte beneficii care sa usureze munca celor aflati la inceput de drum. Mai mult decat atat, este cel mai simplu mod prin care sa incepi sa reusesti sa construiesti relatii parteneriale de incredere cu diverse firme sau chiar sa obtii primii clienti.

Fie ca vorbim de gazduire sediu social in Bucuresti sau in alte orase din tara, acest lucru este posibil pentru orice firma nou-infiintata, care are nevoie de sprijin in primele 24 de luni de existenta. Recomandat este ca sediul social sa se afle cat mai aproape de locul in care iti desfasori activitatea, sau pur si simplu cat mai aproape de locuinta ta.

Nu este foarte greu sa obtii gazduire pentru firma ta, important este sa reusesti sa gasesti pe internet o oferta care sa sa te atraga din punct de vedere al locatiei, dar si in functie de ceea ce ofera dincolo de serviciul de gazduire. Pentru onorariul pe care il percep este posibil sa obtii si alte beneficii care sa iti fie utile cel putin in primele luni de la infiintarea firmei.

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

Sign up for our Newsletter and
stay informed