Publicitate Online

Cum poţi face bani prin publicitate online

Pe majoritatea website-urilor sunt afisate diferite campanii publicitare, care aduc, de obicei un venit pasiv pentru webmasteri. Ai putea sa  faci si tu un astfel de site care sa iti aduca venituri. Trebuie doar sa pui ceva conţinut pe un site, si sa faci in asa fel incat site-ul tau sa fie vizitat:  Continutul site-ului poate sa fie din articole, fotografii, glume, video clipuri hazlii, etc.

Cel mai uşor, şi totuşi cel mai rapid poti sa creezi propria pagina web cu ajutorul aplicatiei web numita wordpress (acest site este facut tot cu wordpress). Aceasat aplicatie web poate fi instalata si folosita gratuit, doar dintr-un simplu buton, aproape la fiecare firma de web hosting. După ce ai instalat aceasta aplicatie, poti instala si activa diferite sabloane (teme, template), atfel incat site-ul tau sa divina cat mai unic.

Există multe firme de publicitate  care ofera posibilitatea de a amplasa anunuturile lor publicitare pe un anumit site. Cel mai cunoscut si mai des folosit este produsul Adsense,  oferit de  Google. Pentru a te putea inregistra ca publisher in programul adsense, in primul rand trebuie sa detii un site, care trebuie sa fie cat de cat profesional.

Cât vei câştiga din anunţurile Adsense? Asta depinde doar de tine, şi de pagina ta web,  adica castigurile adsense depindde numărul de vizitatori, cat si de designul pagini.

Related posts
Publicitate Online

Publicitate pe internet, avantaje si dezavantaje

Publicitate Online

Anunturi gratuite pentru gradina

Publicitate Online

Foloseste anunturile gratuite in avantajul tau

Publicitate Online

Gasirea ofertelor imobiliare prin agentiile prezente online

Sign up for our Newsletter and
stay informed