Amenajari

Cum sa alegi eficient o tamplarie de calitate

In piata tamplariei pvc din zilele noastre diferentele dintre o tamplarie de calitate si una mai putin eficienta ar trebui sa se faca usor. De exemplu in Irlanda si Regatul Unit geamurile termopan vin cu un lucru nou, un rating de energie care iti spune cat de fiabila este fereastra pentru pastrarea caldurii interioare.

Cum sa evaluati corect o tamplarie din pvc

Tot ce este necesar pentru acest lucru este schimbarea consolidarii din otel sau aluminiu pentru o intarire mai calda cu carbon. Acest lucru poate reduce considerabil pierderile de caldura prin cadrul geamurilor. Decat sa va faceti upgrade la geamul termopan mai bine incalziti muchiile cu gaz. Argonul este cel mai recomandat si utilizat gaz,este un gaz rar care se foleseste intre foliile de sticla ale termopanului si are un rol extrem de important in pastrarea caldurii dar pentru anumite ferestre nu este suficient de puternic si se recomanda un gaz numit krypton. Mai jos vom prezenta o lista cu cateva lucruri utile care ar trebui sa le stim despre geamurile termopan

Sectiunea PVC: Acesta este plasticul folosit pentru a face ferestrele si trebuie sa va asigurati ca exista cel putin o garantie de 10 ani sau mai mult cu sistemul si trebuie sa acopere decolorarea si colmatarea.

Geamul: Trebuie verificat cu atentie daca garantia oferita de geamgiu este dubla pentru ca o multitudine de geamuri termopan vin cu garantie de sapte ani, dar cele mai noi precum brandul de termopane rehau vin cu cincisprezece ani de garantie sau poate si mai mult.

Blocarea sistemelor este de mai multe tipuri, iar unele companii de tamplarie pvc vor folosi cele mai ieftine profile de pe piata fara a va intreba pe dumneavoastra daca doriti un sistem mai bun. Cea mai comuna dintre ele este sistemul de inchidere espag, iar printre cele mai bune este sistemul de securitate cu surub. Toate ferestrele din PVC au toate cele patru colturi are cadrelor si cerceveaua sudate, cu exceptia traverselor care pot fi si mecanice. Sistemul mecanic este folosit pe profilele mai vechi, dar este inca folosit si astazi, fiind un mod mai rapid de a fabrica geamuri din termopan, iar problema principala ar fi in unele cazuri barele montate la jumatate de milimetru.

Manerele ferestrelor din termopan sunt de diferite tipuri, unele pot dura de la sase luni la un an in functie de cat de mult sunt utilizate, altele sunt concepute pentru a rezista la cinci ani, poate si mai mult. Cel mai important lucru in alegerea manerelor este sa va asigurati ca aveti o garantie de minim doi ani. Acelasi lucru putem sa-l spunem si despre balamale, fiind de multe tipuri nestiind care sunt de calitate sau nu pana incep sa se destrame si se recomanda din nou sa va asigurati ca au garantie de cel putin doi ani de zile. Legat de suruburile care tin balamalele nu pot avea o durabilitate foarte lunga daca intr-o perioada de timp se exercita foarte multe deschideri si inchideri, riscand sa apara rugina sau mai rau cerceveaua poate cadea pentru ca suruburile au ruginit. O multime de companii din domeniul tamplariei pvc utilizeaza suruburi zincate pe partea de jos, dar daca locuiti in apropierea marii este necesara o schimbare in suruburi din otel inoxidabil. Cea mai simpla verificare a acestor suruburi este cu un magnet, daca se lipeste inseamna ca surubul nu este unul inoxidabil.

Ca un ultim sfat va recomandam sa tineti cont de cele precizate mai sus si sa cereti informatii cu incredere la producatori daca va hotarati sa investiti eficient. Va recomandam sa apelati la comapanii de renume din domeniu care va pot furniza marci cunoscute si fiabile precum Salamander, termopane Rehau sau Veka.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

Sign up for our Newsletter and
stay informed