DIVERSE

Cum se amenajeaza un birou de avocatura?

Zamfirescu-Racoti-Predoiu-deschide-un-birou-teritorial-la-ClujMobilarea unui birou pentru juristi poate fi o provocare care necesita analiza a ceea ce poate rezulta mai mult sau mai putin functional. Amenajarea si decorarea peretilor sunt de obicei primele detalii pe care clientii le observa atunci cand intra in biroul unui jurist. Clientii judeca adesea figura profesionala in functie de aspectul biroului, chiar daca doar la nivelul subconstientului. Sa vedem, deci cum putem amenaja un birou pentru un jurist.

Inca din prima faza, putem adopta cateva sugestii din Feng Shui, devenit deja o moda. Aceasta „filozofie”a amenajarilor interioare se concentreaza mai ales pe armonia spatiilor care fac locul de munca mai agreabil. De exemplu, masa de lucru trebuie asezata in asa fel incat in spatele celui care lucreaza sa fie un perete, iar lumina sa provina din partea opusa. Usa trebuie sa fie vizibila de la masa, intrucat pe aici intra toata energia.

Tablouri expuse in toata incaperea pot ajuta vizitatorii sa-si pastreze buna dispozitie. Pentru birourile de avocati cu mobila birou din lemn si piele sunt recomandate tablourile pictate in ulei si acrilice. Daca mobila este in culori deschise, este mai bine sa asociem tablouri luminoase, in timp ce mobila inchisa la culoare se potriveste mai bine cu fotografii in alb-negru. Expune piesele mai bune acolo unde cea mai mare parte a vizitatorilor le pot vedea. Nu exagera: expune unul sau doua tablouri pe fiecare perete. Un singur perete poate suporta doua piese numai daca sunt de dimensiuni mai mici.

Din mobila birou nu poate sa lipseasca rafturile, biblioteca si dulapul, care va fi necesar pentru a organiza arhiva. Masa de lucru va trebui sa fie ampla si realizata din lemn masiv, cu linii simple si geometrice; stilul clasic prevede si colturi rotunjite si prezenta multor sertare. O nota in plus o pot da fotografiile de familie dispuse pe birou.

Scaunul pe care vei lucra va fi comod, de preferat cu roti si cu spatarul reglabil. Culorile de preferat sunt cele inchise deoarece dau un aer mai serios. Alte culori ce se pot asocia sunt verdele oliva si bordeaux. Pentru a completa incaperea avocatului adauga un covor si un mic divan.

Un alt element ce nu trebuie subestimat pe langa un mobilier birou il constituie obiectele care fac spatiul mai primitor si luminos. Printre acestea putem aseza oglinzi, tablouri pe peretii de preferinta albi si plante considerate purificatoare precum aloe, iedera si ficusul. Iluminarea incaperilor nu trebuie sa fie foarte puternica. Pentru ambientele moderne putem aseza un candelabru suspendat, de preferat unul din otel lucios. Pentru a se asocia putem adauga si o lampa de aceeasi factura pe masa de lucru.

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

DIVERSE

Au fost furate 50.000 de masti, in Koln

DIVERSE

Ce sa cumperi dintr-un shop online cu suplimente pentru sportivi?

DIVERSE

Gardul electric – legislatie

Sign up for our Newsletter and
stay informed