Comert Electronic

Cum utilizam un aparat cu ultrasunete contra rozatoarelor

Soarecii si sobolanii sunt niste daunatori destul de greu de combatut, ducem cu ei cea mai grea lupta. Cu toate acestea, oamenii de stiinta europeni au creat o protectie electronica impotriva rozatoarelor pe baza de ultrasunete cu scopul de a pune capat problemei. Dispozitivele electronice se bazeaza pe un sistem sofisticat ce risipeste unde ultrasonice, care permite alungarea soarecilor si sobolanilor.

Aceste ultrasunete sunt emise la o anumita frecventa ce nu sunt auzite de urechea umana, in schimb sunt extrem de enervante pentru rozatoare, facandu-le sa se indeparteze de zonele protejate. Un astfel de aparat cu ultrasunete anti-rozatoare poate esua in cazul in care este instalat necorespunzator, motiv pentru care ar trebuii sa se ia in considerare o serie de lucruri foarte importante legate de aspectul indepartarii soarecilor si sobolanilor.

Asigurati-va ca puterea aparatului cu ultrasunete este constanta, in cazul in care introduceti si totodata scoateti echipamentul din priza, rozatoarele pot detecta sursa si vor ignora in totalitate aparatul. Nu va faceti griji, consumul acestor aparate pentru indepartarea rozatoarelor este insesizabil. Ultrasunetele nu trec nici printr-o simpla perdea, astfel asigurati-va ca nu veti amplasa in fata aparatului absolut nici un fel de obiect solid. In momentul cand un aparat este introdus in priza, acesta incepe sa emita ultrasunete, asemanatoare unei mingii de pin-pong aruncate intr-un perete, aceasta urmand sa ricoseze in toate partile.

Nu asezati aparatele pe langa diverse suprafete absorbante cum ar fi: covoare, perdele, etc. Aceste obiecte din casa dvs. vor absorbi ultrasunetele si astfel se va pierde din eficienta dispozitivelor. De asemenea nu indreptati dispozitivul catre o fereastra spre exterior, efectul este acelasi ca la punctul precedent. Avantajul dispozitivelor cu ultrasunete este ca nu afecteaza oamenii si anumite peturi din casa precum caini, pisici, reptile si nu interfereaza cu restul echipamentelor electronice din casa.

Ultrasunetele pot prezenta un oarecare disconfort pentru hamsteri, porci de guineea sau chinchilla, asa ca cel mai bine este sa ii scoateti din zona acoperita de aparatul cu ultrasunete. In momentul achizitionarii unui astfel de aparat pentru eliminarea sobolanilor, asigurati-va ca vi se ofera o garantie comerciala si una de conformitate si ca aceste dispozitive respecta legile in vigoare. Daca veti tine cont de cele mentionate mai sus, cu siguranta o sa aveti o casa fara soareci si sobolani, fara sa va afectati sanatatea sau sa daunati in vreun fel mediului inconjurator.

Related posts
Comert Electronic

Discipline cu bicicleta

Comert Electronic

Incaltarile ideale, o pereche de adidasi New Balance de barbati

Comert Electronic

De unde cumparam laptopuri ieftine?

Comert Electronic

Moda de primavara, balerinii din piele naturala pentru doamne

Sign up for our Newsletter and
stay informed