Servicii Clienti

Curatenie Galati Braila – Firma Palmex CM

Firma de curatenie Palmex CM presteaza servicii de curatenie profesionala la tarife avantajoase-preturi de criza, in Galati, Braila, dar si in toata tara! Suntem o firma de curatenie profesionala cu experienta in domeniu. Portofoliul Palmex CM include un numar foarte mare de firme din Galati si Braila cat si din tara.

Aveti nevoie de o firma care face curatenie dupa constructor,de intretinere, curatenie birouri, banci, depozite, locuinte,mall-uri, scari de bloc, apartamente? Facem curatenie atat pentru firme,institutii cat si pentru persoane fizice!

CEL MAI BUN RAPORT PRET-CALITATE

Toate solicitarile Dvs. pentru a face curatenie sunt tratate cu profesionalism deoarece ne dorim sa fiti foarte multumiti de prestatia noastra! Acordam o atentie deosebita in executarea serviciilor de curatenie generala si intretinere pentru birouri, sedii bancare, hoteluri, showroomuri, magazine, depozite, hale, case, vile, apartamente, curatat covoare mochete, spalat geamuri, curatenie dupa petreceri si evenimente etc.

Suna si te vei convinge de preturile si calitatea serviciilor noastre
Telefon: 0755/ 041 251

Suntem intr-o continua si permanenta organizare ,dezvoltare a companiei noastre pentru a creste calitatea serviciilor de curatenie oferite clientilor nostri.

Ne deplasam la locul dorit cu echipe de curatenie special pregatite pentru fiecare tip de interventie, iar seriozitatea, discretia, promptitudinea de care dam dovada determina calitatea superioara a curateniei efectuata de personalul firmei Palmex CM

Aparatura de curatenie de care dispunem este profesionala: aspiratoare, masini de spalat parcari, aparate injectie-extractie spalat covoare si mochete, aparate de curatat cu abur, monodiscuri pentru spalat pardoseli. Produse de curatenie utilizate: detergenti profesionali, ecologici, eficienti, de cea mai buna calitate.

Pentru informatii legate de preturi: pret curatenie dupa constructor, tarife curatenie generala sau de intretinere, va rugam sa ne contactati!

La cererea clientului stabilim un program personalizat de curatenie, evaluarea fiind gratuita!

Posibilitatea preluarii personalului Dvs.
24 % reducere a tarifelor – Nu Percepem TVA

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed