Copii

Cursuri de pictura copii

curs de pictura copii

Fiecare copil este un artist.” Pablo Picasso

Pentru copii, fiecare lucrare realizata este o opera de arta. In ceea ce-i priveste, mai important decat produsul finit este procesul de a picta, de a invata, precum si atmosfera creata in timpul cursurilor si, din acest motiv, este esential modul in care cel care preda reuseste sa imbine teoria cu practica, realitatea cu imaginatia, cunoasterea cu jocul.

Lectorul nostru are deja experienta necesara in predarea picturii si desenului catre copii si este de parere ca pictura este o modalitate perfecta de a-i invata pe cei mici sa gandeasca fara bariere, sa-si foloseasca imaginatia si sa se exprime liber. De asemenea, este si un mod placut de a experimenta, de a intelege relatia cauza-efect, de a invata despre culori si felul in care acestea pot fi combinate.

Incheierea cursurilor va fi marcata printr-o expozitie la sediul nostru cu lucrarile realizate si o petrecere cu surprize pentru micii artisti.

Grupele de pictura vor fi alcatuite din maximum 6 copii, iar intervalul de varsta este cuprins intre 6 si 12 ani. Cele 9 sedinte sunt programate sa se desfasoare 1 data pe saptamana, in fiecare luni, intre orele 17:00- 19:00.
Detalii la diana@designcorner.ro

Va asteptam cu drag,
Echipa Design Corner
Cursuri de pictura pentru copii 

www.designcorner.ro

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Copii

Jocurile cu animale, ideale pentru copii

Sign up for our Newsletter and
stay informed