Servicii Clienti

Despre desfundarea canalizarilor

Tevile de scurgere se pot infunda din mai multe cauze inclusiv materii solide care se blocheaza pe interiorul acestora.
In afara mirosului deosebit de neplacut si de eventualele refulari reziduale provocate , blocajele reprezinta si un pericol pentru sanatate si o sursa de poluare pentru sol si apele subterane .
Indiferent de cauza – resturi , deseuri , depuneri – cu tehnologia jeturilor de apa de inalta presiune se pot indeparta si cele mai incapatanate opturari .

Serviciul de desfundare canal presupune indepartarea resturilor reziduale depuse pe aceste trasee utilizand echipamente adecvate pentru aceste procese.

In procesul de desfundare se folosesc furtune in functie de dimensiunea tubulaturii ce urmeaza a fi desfundata, folosind totodata capete de curatare care pot fi:

– desfundare cu capete standard pentru infundari simple;
– desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu radacini;
– desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu grasimi;
– desfundare cu capete de curatare pentru canalizari ce au nisip, pietris sau alte aluviuni ce trebuie curatate de pe tubulaturi.

In functie de nevoie, canalele se pot curata fie manual prin scoaterea excedentului, fie prin inalta presiune cu utilaje profesionale. Lucrarile de curatare nu se rezuma la canale, se pot curata si bazine sau spatii mai mari prin spalarea cu jetul de apa sub presiune.

Toate aceste servicii de curatare canalizare se pot face de catre firme specializate, ce respecta reglementarile de mediu si au toate autorizatiile necesare.

desfundare canal

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed