CASA SI FAMILIE

Elemente care decid confortul locuintei

imagesTot ceea ce ne dorim de la spatiul in care locuim este sa fie cat mai confortabil. Acesta trebuie sa ne asigure odihna pe timpul noptii, relaxare pe timpul zilei si un mediu cat mai placut pentru a face activitatile casnice zilnice, cum ar fi gatitul. Daca unele elemente sunt mai putin importante atunci cand vine vorba despre confort, ci reprezinta mai degraba un moft, altele sunt esentiale si pot decide intreaga noastra stare.

Care sunt aceste elemente?

Confortul termic. Fara doar si poate, temperatura este esentiala atunci cand vorbim despre confort. O temperatura de aproximativ 20 de grade Celsius este esentiala pentru a ne asigura un mediu cat mai placut. Din acest motiv, pe timp de iarna este nevoie de surse de incalzire cat mai puternice iar pe timp de vara de surse de racire. Evident, pentru masurarea temperaturii este esential un termometru.

Umezeala. Umezeala din aer este si ea foarte importanta si poate sa decida intreaga stare de confort, motiv pentru care trebuie sa acorzi o atentie sporita si acestui aspect.

Salteaua. Poate cel mai important element dintre toate insa, este salteaua. Aceasta este cea care intra in contact direct cu corpul nostru pe intreaga durata a noptii si poate sa decida starea de sanatate pe care o prezentam pe durata vietii. O saltea trebuie sa fie destul de ferma incat sa ne sustina in mod corect coloana, insa destul de moale incat sa ne ofere confort. De asemenea, trebuie sa fie antialergica, sa aiba o marime potrivita si sa includa tehnologii moderne, in asa fel incat sa fie cat mai rezistenta. Inainte de a achizitiona o saltea, este bine sa te informezi despre saltele si sa descoperi care este cea mai buna varianta pentru tine. Exista foarte multe variante de saltele pat, cu o varietate mare de materiale, grosimi, forme si specificatii. Inainte de a face o achizitie este important sa consulti un doctor si de asemenea, este foarte important sa stii cat mai multe despre ea. Cel mai bine este sa optezi pentru achizitia unei saltele online, dintr-un magazin destinat acestui produs.

Aspectul fizic. Ultimul, dar nu cel din urma, aspectul fizic conteaza si el foarte mult. Confortul vizual poate sa fie cel responsabil cu fericirea si cu starea de bine din familie, asadar, foloseste culori cat mai vii atunci cand alegi vopsirea peretilor, achizitioneaza piese de mobilier cat mai aspectuase si da-ti frau liber imaginatiei atunci cand vine vorba despre accesorii.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

Sign up for our Newsletter and
stay informed