Pentru casa

Functia IR a unor camere de supraveghere video

camer-supraveghere-exterior-novus-600-tvl-lentil-3-6-mm-garantie-3-ani-147Pentru foarte multe persoane, exista o serie de neclaritati in ceea ce priveste alegerea unor camere de supraveghere potrivite – acestea sunt cauzate atat de variatele tipuri de camere, cat si de caracteristicile lor tehnice. Astfel ca in respectivul proces de achizitie, apar greutati – atat pentru cei care cauta camere video pentru supravegherea locuintei personale, cat si pentru spatii comerciale. Desigur, consultanta obtinuta din partea personalului autorizat, calificat, poate sa ajute in mare masura. Insa e foarte recomandat sa punem accent si pe modul in care ne putem documenta noi insine. Vezi aici camere de supraveghere potrivite pentru o serie extinsa de aplicatii,  de la sisteme simple pana la solutii complexe,  atat pentru interior cat si pentru exterior.

 

Unul din subpunctele care cauzeaza neclaritati este cel legat de iluminarea prin intermediul IR (senzorul infrarosu).  Ce sunt de fapt aceste functii, cum opereaza si unde sunt intalnite?  De la proprietati ce au o securitate intensiva (cum sunt bazele militare, centralele atomice) pana la locuintele si zonele rezidentiale, parcari,  aceste camere de supraveghere ce au atasate iluminatori IR sunt solutia perfecta pentru o siguranta marita. Simplu spus, aceasta tehnologie permite vederea in timpul noptii, chiar si atunci cand nu exista niciun tip de lumina.

 

Ce este o camera IR? Folosind lungimile de unda a luminii, din spectrul infrarosu (invizibile ochiului uman) se pot observa obiecte in intuneric. Avantajul marii majoritati a acestor camere de supraveghere video, recente, este ca senzorul rezista mai mult timp, asigurand si raze mai bune, mai puternice, mai stabile (infrarosii). De asemenea, se reuseste prevenirea deteriorarii respectivelor leduri.

 

La ce distanta poate sa opereze o astfel de camera? Acest lucru depinde in mare masura de producator si model – unele camere pot sa vada cu claritate pana la 70 de metri.

 

Aplicatii ale acestor camere de supraveghere

– baze militare

– fabrici

– centrale

– supravegherea oraselor

– cladiri ale statului

– apartamentului

– parcari auto

– resorturi

– hoteluri

– cluburi

 

Fara a intra in detalii legate de numarul de pixeli furnizati, de lentila camerei sau divizia fiecarui produs de acest tip, putem spune ca aceste dispozitii sunt recomandate atat pentru interioare dar si exterioare in care conditiile de iluminare pe timpul noptii lipsesc sau sunt foarte slabe. Pentru mai multe informatii, descopera gama de camere de supraveghere prin Ordis !

Related posts
CUMPARATURIPentru casa

Care sunt principalele obiecte sanitare de care ai nevoie in baie?

CUMPARATURIPentru casa

Prinde reducerile la sanitare Grohe si alege din sute de produse de renume

CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

CUMPARATURIPentru casa

Intampina noul an cu un model deosebit de mobila dormitor!

Sign up for our Newsletter and
stay informed