Servicii Clienti

Grilaje metalice pentru siguranta locuintelor si a spatiilor comerciale

Grilaje metaliceSiguranta de sarbatori, atat pentru locuintele personale cat si pentru sedii comerciale si administrative, prin sistemele de grilaje metalice antiefractie.

Spatiile deschise, fie ca sunt stradale sau la etaj,  unde accesul se poate face prin escaladare, sunt supuse riscului patrunderii prin efractie.

Pericolul este cu atat mai mare cu cat se aproprie Sarbatorile, perioada in care hotii de bunuri materiale din locuinte si/sau sedii comerciale, devin mai activi.

Fiind plecati in vacanta, la rude sau la prieteni, locuintele devin tinte usoare pentru intrarile prin efractie.  In aceeasi situatie se regasesc si spatiile comerciale sau administrative, ramase nesupravegheate.

Pe langa sistemele de securitate precum sistemele de alarma, usile metalice rezistente la fortari termice sau mecanice, iluminatul sau paza, luati in considerare montarea unui sistem de grilaje metalice atat la ferestre, cat si la usi!

Sistemele de grilaje metalice maximizeaza siguranta bunurilor din interior datorita constructiei solide, din otel galvanizat, datorita montarii prin suruburi si dibluri pe interior, fara a fi posibil accesul spargatorilor la acestea din exterior si prin montarea de incuietori suplimentare.

Mai mult, sistemele de grilaje metalice descurajeaza de la prima tentativa de a patrunde prin efractie, pentru ca nu spatiile interioare protejate de aceste sisteme nu mai reprezinta tinte usoare pentru hoti.

Alege un sistem de grilaje metalice, de tip rulou,  pentru siguranta ce dureaza. Preturile unui astfel de sistem nici nu se pot compara cu beneficiile pe care le aduce in timp.

Vezi si oferta Expert Design Group de Grilaje Metalice.

Related posts
Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Servicii Clienti

Cum alegem o firma de curatenie?

Servicii Clienti

Exporturile din China au scazut in luna Martie pe neasteptate

Sign up for our Newsletter and
stay informed