Amenajari

Grilajele: O investitie cheie pentru siguranta afacerii dvs

grilaje metaliceAtunci când investiti atât de multa energie, timp, resurse financiare intr-o afacere, va doriti să faceţi tot ceea ce puteţi pentru a va asigura că este protejata. Vreti să fiti în măsură să dormiti linistiti, fără griji ca cineva va va fura lucrurile pentru care ati muncit atat de greu. Atunci este momentul sa va ganditi la instalarea unui sistem de securitate compus din grilaje metalice de tip rulou. Acest sistem poate fi conceput pentru a acoperi ferestrele, vitrinele, usile, terasele, camerele de depozitare, protejându-le de furt şi vandalism.

Sistemele de grilaje sunt o metodă rentabilă de a proteja bunurile afacerii dumneavoastră şi clădirea în sine. O caramida aruncata printr-o fereastră mare de sticlă placă poate provoca un dezastru imens, să nu mai vorbim de timpul pierdut in timpul curateniei si inlocuirii ferestrei. Sistemele de grilaje se pot rula în jos peste o expozitie intreaga, oferind un nivel maxim de securitate si protectie impotriva actelor de vandalism. Aceasta este o opţiune excelentă pentru zone industriale sau alte locuri unde există trafic redus pe timp de noapte. Un obiectiv izolat, neprotejat este prima alegere a unui hoţ profesionist.

Grilaje metalice pentru usi mai mici pot fi utilizate în cadrul unei întreprinderi pentru a bloca documente confidenţiale sau materiale periculoase. Acest lucru are sens în cabinetele medicale în cazul în care dosarele medicale trebuie să fie protejate sau în magazinele de bijuterii în cazul în care cantităţi mari de marfa sunt păstrate în camerele din spate. Zona de siguranţă poate fi etanşata, să permită accesul personalului de curăţenie la restul zonei în afara orelor de lucru.

Sistemele de grilaje sunt ele însele un design impresionant. Atunci când nu sunt în uz, ele sunt rulate intr-o caseta deasupra ferestrei sau a uşii. Sistemele de grilaje sunt realizate dintr-o serie de lamele din otel galvanizat. Puteti alege intre lamele pline, lamele perforate, lamele din bara tubulare sau tuburi ondulate. Puteti combina diferite tipuri de lamela, spre exemplu lamela plina cu cea perforata, pentru a obtine un plus de aspect estetic.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

AmenajariCASA SI FAMILIE

Redecoreaza baia fara sa devina santier! Foloseste vopsea fainata si gresie de la PROSTAFF

Sign up for our Newsletter and
stay informed