Copii

Hobby-uri de care nu putem scapa

Persoanele de toate varstele, dar in special baietii, gasesc in masinile cu telecomanda o modalitate foarte buna de divertisment. Pot sa zic ca si acum mi-a ramas in minte momentul cand am pus mana pe o astfel de jucarie, iar ziua aceea a fost una in care pot sa zic ca m-am simtit cu adevarat fericit, copil fiind.

masinicutelecomandaChiar daca inaintam in varsta, unii dintre noi tindem sa ne pastram aceleasi pasiuni si astfel au luat nastere tot felul de masini cu telecomanda care mai de care mai sofisticate, incat si persoane in toata firea, oameni de 20-30-50 de impartasesc o reala pasiune pentru masinutele cu telecomanda. Hobby-urile sunt o cale foarte buna de a-ti petrece timpul liber, mai ales cele care includ mai multi membrii ai familiei sau prieteni. Din aceasta categorie face parte si pasiunea pentru cursele cu masini cu telecomanda. Aceste „jucarii” pot fi distractive atat pentru copii, adulti, fete sau baieti. Intr-o cursa cu masini cu telecomanda toti se vor distra. Cum modelele difera de la producator la producator si preturile difera si ele in functie de puterea si capacitatea masinii, nu putem spune neaparat ca este un hobby ce ne va goli buzunarul. Daca vorbim in schimb de masinutele cu telecomanda special create pentru curse, atunci da, preturile se ridica vertiginos, dar si placerea oferita de manevrarea micului bolid este de neegalat.

In Statele Unite este un trend printre proaspetii pensionati sa isi cumpere o masina cu telecomanda pentru curse. Chiar daca sunt putin scumpe, achizitionarea lor nu costa o avere. Mai ales comparand cu salariile din SUA, cu un salariu mediu poti achizitiona o masinuta mai mult decat modesta.

In Romania nu exista prea multe cluburi de impatimiti ai curselor cu masinute cu telecomanda si nu prea se organizeaza concursuri, insa o adunare intre prieteni poate avea loc oricand cu putina organizare.

Pe langa faptul ca aceste jucarii difera atat ca producator cat si ca sistem de alimentare, ele se gasesc si intr-o varietate de modele. Poti sa iti cumperi masinuta de teren 4×4, masini de viteza sau chiar camioane cu telecomanda. Este o piata destul de flexibila si diversa incat toti cei impatimiti de micii bolizi sa fie multumiti.

Acum ca v-am povestit atatea lucruri despre masinile cu telecomanda, in caz ca se apropie ziua fiului sau a nepotului dumneavoastra, ar tebui sa luati serios in considerare ideea de a-i cumpara o masina cu telecomanda.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed