Amenajari

Importanta alegerii unor corpuri de iluminat potrivite

corpuri de iluminatDupa cum bine stiti, intr-o casa de oameni care se respecta, corpurile de iluminat nu lipsesc. De fapt, cine mai agata un bec simplu de o dulie si 2 fire? Nimeni. Tocmai de aceea vreau sa va vorbesc in acest articol despre corpuri de iluminat.

Corpurile de iluminat sunt necesare in orice incapere a unei casa. De exemplu, pe hol ai nevoie de o lustra sau de un candelabru. In sufragerie, intotdeauna va fi loc de o lustra mare pe mijloc iar pe pereti, diferite aplice in locuri stabilite de voi. De exemplu, se practica aplicele mici, puse deasupra tablourilor asa ca nu ar strica sa incercati.

Dormitorul este o alta incapere ce are nevoie neaparata de  corpuri de iluminat. Aici nu va lipsi niciodata lustra la fel cum nici doua aplice mici pe fiecare parte a patului n-au cum sa lipseasca. Daca vreti sa va delectati cu o lumina impresionanta, ati putea incerca si neoanele ascunse dupa formele de rigips de pe tavan.

Corpuri de iluminat moderne pot fi folosite in fiecare incapere a unei case, dupa cum am spus. Astfel, nu vom uita nici de baie in care se pot folosi plafoniere de exemplu.

Dar sa nu uita, tema acestui articol este asortarea corpurilor de iluminat. In drumul rezolvarii acestei probleme, trebuie sa urmariti mai multe aspecte. In primul rand, este vorba despre bani.

Banii pe care ii puteti da pe corpuri de iluminat influenteaza in mare parte bineinteles, ce corpuri de iluminat veti achizitiona. In momentul in care achizitionati orice corp de iluminat, trebuie sa aveti in vedere stilul in care este varuita camera in care il veti pune. Urmeaza apoi culorile predominante in camera, incepand de la var si continuand cu mobila si orice alte accesorii cu care corpurile de iluminat s-ar putea asorta sau ar fi in contrast. De remarcat ar mai fi doar faptul ca de obicei, candelabrele si lustrele din cristal, se incadreaza perfect intre orice culori.

Inca ceva: pentru cei care nu au timp de umblat prin diverse magazine, puteti achizitiona de exemplu lustre online. Simplu si rapid, puteti alege acum dintre sutele de modele expuse in magazinele online.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

AmenajariCASA SI FAMILIE

Redecoreaza baia fara sa devina santier! Foloseste vopsea fainata si gresie de la PROSTAFF

Sign up for our Newsletter and
stay informed