Destinatii Turistice

La Viena

vienaPentru iubitorii de arta, muzica, istorie, aflati in cautarea unei vacante perfecte in care si relaxarea, dar si pasiunile pentru anumite categorii de atractii turistice sa beneficieze de importanta cuvenita, Viena este una dintre cele mai inspirate alegeri. Capitala a Austriei, Viena este unul dintre orasele cele mai cautate in ceea ce priveste oragnizarea unei vacante de vis.

Aflata in nord-estul tarii a carei capitala o reprezinta, Viena este un oras splendid, al carui stil barocic s-a pastrat inca din vremea in care acest oras reprezenta capitala Imperiului Habsburgic, perioada din care inca se pastreaza acel spirit imperial. Spre exemplu zona pietonala din centrul orasului care in prezent  dispune de o sosea circulara care imprejmuieste astfel intregul bulevard Ringstrasse, a fost in trecut o zona imprejmuita de cel mai important zid de aparare al orasului.

Hotelul Believe It or Not, situat intr-un apartament localizat in districtul numarul 7 in apropiere de centrul Vienei, hotelul Panda, hotelul Rutheinstener, localizat pe Hamerling Gasse si hotelul Jugendherberge sunt doar cateva dintre unitatile de cazare Viena disponibile la preturi destul de ridicate chiar si in afara sezonului. De altfel Viena este si cunoscut ca drept orasul cu cele mai mari preturi, deci in cazul in care sperati sa faceti o vacanta aici fara sa cheltuiti insa prea multi bani, ar trebui sa va ganditi de 2 ori inainte. Daca sunteti convinsi ca va permiteti un sejur in Viena, ar trebui ca in prealabil mai ales in lunile verii sa va interesati de locurile disponibile, deoarece in plin sezon mai toate unitatile de cazare sunt ocupate.

In clipa in care spui Viena obiective turistice , este imposibil sa nu te gandesti la mostenirea materiala a acestui oras. Biserica Fecioara Maria pe tarm este biserica nationala a comunitatii cehe,  dateaza din secolul 9, initial ea fiind o capela mica situata mai sus de Dunare. Marturie a acelor vremuri stau cele doua tablouri dedicate sfantului protector la Vienei, Clemens Maria Hofbauer. Donauturm, cea mai mare cladire din Viena, dispune de doua restaurante rotative, aflate tocmai in varful cladirii, loc din care privelistea asupra orasului nu poate trece neapreciata. Pentru amatorii de senzatii tari, aici se pot face sarituri cu coarda elastica de la inaltimi cuprinse intre 150-170 de metri.

Daca toata descrierea de mai sus v-a convins, eu as zice sa nu mai stati nici o secunda in plus pe ganduri. Sunati acum la o agentie de turism si luati-va zborul spre una din minunile acestei lumi!

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed