Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Iata ca s-a deschis si sezonul de vara 2016 oficial iar turistii nu intarzie sa apara. Cum annul acesta 1 Mai s-a cumulate cu sarbatorile Pascale, pe litoralul romanesc este mare agitatie. Statiunea cea mai aglomerata este cu siguranta…, aveti dreptul la o incercare, da… statiunea Mamaia! In ciuda faptului ca tarifele de cazare Mamaia nu sunt deloc mici, statiunea este rezervata in proportie de 95% in weekendul de 01 mai.

Turistii care au ales sa viziteze litoralul in aceasta minivacanta se vor bucura de o priveliste mult mai frumoasa, statiunea vedeta si anume Mamaia, fiind modernizata, curatata, infrumusetata, totul pentru confortul oaspetilor sai. Se pune foarte mult accent pe imaginea impecabila pe care autoritatile din Constanta doresc sa o pastreze si promoveze, in special peste hotare. Anul acesta principalul obiectiv al acestora este ademenirea unui numar mult mai mare de turisti straini in frumoasa noastra statiune estivala.

In aceasta vara veti gasi in Mamaia o multime de locatii destinate distractiei si relaxarii, exact asa cum ati fost obisnuiti. Cluburile de noapte au pregatit o multime de evenimente care mai de care mai deosebite, menite sa intretina publicul. Terase, restaurante, beach-baruri, toate sunt pregatite sa va asigure cele mai bune servicii pe toata durata sezonului. Unitatile de cazare nu se lasa mai prejos si s-au pregatit majoritatea pentru intampinarea oaspetilor. Camerele au fost reamenajate, modernizate, astfel incat sa se ridice la standardul statiunii. Veti gasi in 85% (pentru ca orice padure are uscaciunile ei, nu-i asa?) din unitatile turistice un nivel ridicat de confort dar, bineinteles pentru acesta va trebui sa scoateti ceva banuti din buzunar.

Pentru minivacanta de 01 mai, preturile din partea de nord a statiunii Mamaia au ajuns si undeva la 100 euro/ noapte/ camera dubla ( exista si variante putin mai ieftine dar si multe variante mult mai scumpe). Statiunea este pregatita de distractie si voie buna iar turistii sunt asteptati cu cele mai alese bauturi, mancaruri si cele mai selecte petreceri.

Daca ai ales sa-ti petreci Pastele cu familia, intr-un mediu mai intim si linistit, vara aceasta nu trebuie sa ratezi macar un weekend in frumoasa Mamaia! Aduna-ti gasca de prieteni si vino sa te distrezi in cea mai tare statiune estivala din Europa ( nu eu o zic, o spun specialisti)!

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Destinatii Turistice

Evadare din realitatea cotidiana : city-break!

Sign up for our Newsletter and
stay informed