Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Eforie Nord este a doua statiune turistica ca marime de pe litoralul romanesc si de anul acesta va fi si statiunea care se va bucura si isi va incanta turistii cu una dintre cele mai spatioase si frumoase plaje ale litoralului Marii Negre.

Plaja statiunii Eforie a suferit lucrari de extindere si acum totul este in prag de finalizare ,pentru ca vara este aproape si turistii vor veni ca in fiecare an, de-a valma. Preturile de cazare isi pastreaza limitele ceea ce reprezinta iarasi un avantaj pentru turistul care decide sa vina ori sa revina in statiunea proaspat aranjata.

Cum spuneam , proiectul ce a vizat plaja din Eforie Nord presupunea largirea plajei cu peste 100 de metri, proiect implementat din fericire, lucru constatat la prima vedere ,unde comparatia este cea mai vizibila, plaja avand o latime medie de 150 m, in locurile unde initial erau poate nici 20 metri.

Ofertele agentiilor  de turism, a proprietarilor de pensiuni, vile, vilute si orice alte asemenea spatii nu au intarziat sa apara ,astfel ca o cazare Eforie Nord , in perioada aceasta si imediat urmatoare este  unor imbatabila , dat fiind faptul ca ofertantii s-au luat la intrecere si au scazut preturile pana la limita minima , tocmai pentru a atrage oaspetii din anii precedenti, care au fost multumiti si devotati  si acum pentru a le rasplati fidelitatea ii intampina cu oferte atractive fie pentru a-i momi aici ca sa le demonstreze ca alegerea cea mai buna este frumoasa statiune Eforie Nord .

Plaja mare si curata ii asteapta, Aqua-Parcul din Eforie ii asteapta , care in acest sens, a inceput organizarea curateniei si pregatirii toboganelor, vestiarelor, umbrelutelor si a intregului complex pentru toti cei dornici sa-i distreze pe kinderi, sau sa le mai potoleasca adrenalina ori doar pentru simpla relaxare , pe un sezlong confortabil ,la umbra pentru cei ce s-au nascut noaptea ,sau la soare pentru cei pentru care negru ne e niciodata suficient de negru.

Eforie Nord statiunea pentru familisti , se transforma usor usor in statiunea tuturor, accesibila tuturor, pe placul tuturor si cu o plaja pentru toata lumea.

Curand vei veni si tu , nu-i asa?

Related posts
Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Destinatii Turistice

Evadare din realitatea cotidiana : city-break!

Sign up for our Newsletter and
stay informed