Copii

Incaltaminte ortopedica pentru copii cu scop de sustinere

Copiii, stim cu totii, sunt o binecuvantare de la Dumnezeu si mereu sunt o bucurie pentru noi, parintii. De aceea avem grija ca nimic rau sa nu li se intample si ca totul sa decurga bine in dezvoltarea lor. Mersul este un nivel din dezvoltarea lor pentru care trebuie sa acordam o atentie speciala daca vrem sa ne asiguram ca se formeaza corect si ca nu vor exista probleme legate modul in care copilul paseste sau pozitia piciorului atunci cand merge.

Cei mai multi doctori recomanda sa se mearga cat mai mult descult. In casa, pe covor si pe suprafete curate, este foarte bine sa umble descult copilul pentru ca degetele sa deprinda functia lor principala de agatare, si ca diversele suprafete cu care face contact pielea talpii sa ofere un fel de masaj natural si o adaptare la diferite tipuri de suprafete.

Atunci cand iesim afara insa, la joaca sau in plimbare, trebuie sa ii incaltam cu papucei si sandalute de calitate, din materiale, pe cat posibil, naturale. La inceput, de la primii pasi si pana la doi anisori, este foarte bine sa alegeti incaltaminte ortopedica pentru copii, care are scopul de a veni in ajutorul copiilor si al parintilor, deopotriva. Titlul de ortopedic este generic, in cazul incaltamintei oferite de Bumbi.ro, pentru ca modul de confectionare si “croiul” este acelasi ca si la incaltamintea ortopedica, insa scopul acestor papucei si sandalute este acela de a oferi fiecarui piciorus, in parte, sustinere la fiecare pas, astfel incat sa previna orice fel de eventuale probleme ortopedice care pot aparea la copii si care se observa doar mai tarziu, cand mersul este format in mare parte si piciorul aproape complet dezvoltat. Sustinerea despre care vorbeam se aplica asupra gleznei, pentru ca, dupa cum veti observa, modelele Bumbi au turul mai inalt, care trece peste glezne, tocmai in ideea de a le sustine cat mai bine. O alta asemanare intre acest tip de incaltaminte si cel care vindeca probleme ortopedice la copii este ca sunt confectionate din piele naturala, care ofera un interior moale si placut la atingere si o tinuta impecabila a incaltamintei. Asta le face foarte rezistente si foarte usor de purtat, intr-un cuvant, comode pentru orice copil.

Alegeti incaltamintea pentru copii de la Bumbi pentru a va asigura ca mersul copilului se dezvolta in conditii normale si corect, din toate punctele de vedere. Profitati de oferta speciala in care primiti transport gratuit la comandarea oricaror doua produse.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed