Afaceri

Interviu ca la carte

Poate ca in momentul in care eu vorbesc de acest interviu ca la carte, multi dintre voi va amintiti de nenumaratele ocazii pe care le-ati ratat numai din cauza faptului ca interviul de angajare nu a mers ca la carte, asa cum v-ati fi asteptat. Asadar, care sa fie cele mai bune metode pentru ca prezenta voastra la un interviu de angajare sa fie ca la carte? 3 sfaturi in randurile ce urmeaza.

  1. Pregateste-te constiincios- Informeaza-te

Informatia este totul, oriunde, in orice domeniu. Un intervievat va trebui mereu sa fie persoana care stie raspunsul la toate intrebarile angajatorului. Numai asa va veti demonstra cu adevarat afinitatea pentru domeniu si motivatia pentru job.

Fie ca sunt intrebari legate de domeniu, intrebari legate de firma, intrebari generale sau intrebari capcana, trebuie mereu sa aveti pregatit un scenariu astfel incat sa fiti mereu cu un pas inaintea angajatorului. De fapt, o persoana inteligenta stie dinainte toate mutarile pe care le va face, astfel incat rezultatul sa-i fie favorabil dupa interviu.

  1. Imbraca-te corespunzator

Daca vrei ca prima impresie sa fie cu adevarat cea care sa conteze, ai grija sa nu cazi in extreme. Nu ai vrea sa fii penibil si cineva sa inceapa sa rada cand pasesti intr-o incapere. Mai degraba tinuta trebuie sa fie una formala si ingrijita, una care sa inspire incredere. Multi angajatori tind sa aleaga de multe ori si dupa modul in care te prezinti asa ca si acest punct il consideram unul la fel de important.

  1. Scoate-ti in evidenta calitatile

Pentru a convinge si mai bine, ai nevoie sa iti dovedesti calitatile. Poate ca nu iti vor fi date prea multe ocazii asa ca cel mai bine este sa ti le faci singur. Deviaza cu finete de la intrebarile angajatorului si incearca sa-ti scoti cat mai bine in evidenta calitatile pe care le detii.

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

Sign up for our Newsletter and
stay informed