AfaceriAgricultura

Investeste in plasa de umbrire perfecta pentru acoperirea solarului tau

Chiar daca esti legumicultor sau vrei doar sa-ti cresti propriile fructe si legume, este deosebit de important sa le oferi toata atentia de care au nevoie. Tocmai din acest motiv, trebuie sa te gandesti la conditiile necesare dezvoltarii unor culturi sanatoase.

Spre exemplu, daca ai un solar pe timpul verii, este imperios necesar ca acesta sa fie acoperit. Daca utilizezi o plasa de umbrire, temperatura din interiorul solarului sau a serei va fi mult mai scazuta.

Alege doar produse de cea mai buna calitate pentru spatiile in care este necesara umbrirea

Daca nu vei utiliza o astfel de plasa, atunci culturile de fructe si legume vor putea fi atacate de cantitatea mult prea mare de radiatii solare care vor patrunde in interior, ceea ce va duce la crearea efectului de sera, iar plantele se vor altera.

Poti opta pentru utilizarea acestei plase pentru umbrire atat in exteriorul solarului, cat si in interiorul acestuia, iar in acest mod temperatura va fi mult mai scazuta.

Spre exemplu, daca iti doresti sa creezi un spatiu care sa-ti asigure umbra pe care tu ti-o doresti, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa achizitionezi una dintre plase de umbrire disponibile pe piata.

Acestea sunt realizate din materiale foarte rezistente si pot fi utilizate cu succes atat pentru acoperirea solarelor sau a serelor, cat si pentru terase, gradini, grazon, dar chiar si in culturile din camp, pentru a le proteja pe cele sensibile de radiatiile solare.

Chiar daca este realizata din cele mai rezistente materiale folosite in domeniul agriculturii, permit aerului sa circule. De asemenea, daca ai o piscina si nu-ti doresti sa cureti constant apa de frunze, atunci acoperirea acesteia cu o plasa de umbrire este solutia optima.

Daca locuiesti la casa, cu siguranta doresti sa-ti maresti confortul, dar si gradul de intimitate. Atunci, o plasa destinata umbririi aplicata exact in zonele pe care le vrei acoperite iti va aduce toate beneficiile pe care le cauti.

Aceste plase sunt rezistente, durabile, ceea ce inseamna ca le vei putea utiliza o vreme indelungata. Plasa este tratata UV, asa ca va bloca patrunderea unei cantitati prea mari de radiatii solare. Daca te ingrijoreaza modalitatea prin care ai putea monta acest tip de plasa, trebuie sa afli ca o poti face cat se poate de simplu.

Sunt disponibile multe modele de plase de umbrire, in diverse culori. Spre exemplu: alba, neagra, cu dungi verzi si albe, rosie sau albastra. Asa ca, poti alege culoarea pe care o doresti.

Daca iti doresti sa protejezi culturile, dar sa iti creezi si propriul spatiu cu umbra pe care o doresti, atunci aceasta alegere este cea mai buna.

Alege produsele perfecte, destinate gradinaritului

Regal Fermierul este o companie de renume, tanara, dinamica, si ofera clientilor doar produse de inalta calitate, precum folie mulci, plase de umbrire, erbicide si alte produse de acest tip. Daca iti doresti sa construiesti propriul solar sau, pur si simplu, iti doresti sa cresti propriile culturi, atunci poti alege dintr-o selectie larga de produse.

Specialistii de la regalfermierul.ro iti stau la dispozitie cu toate detaliile de care tu ai nevoie, pentru ca alegerea pe care o faci sa te multumeasca pe deplin. Acestia sunt legumicultori, asa ca iti stau la dispozitie cu cele mai utile informatii.

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *