Diete si Cure de Slabire

Low Deuterium Oxy Crystal – puterea apei

Nou produs calivita Low Deuterium Oxy Crystal este un concentrat structurat magnetic de apa saracita in deuteriu, imbogatita cu oxigen stabilizat. Principalele caracteristici ale noului produs au fost rezumate de dr. Jozsef Kohan, care, pe langa activitatea medicala pe care o desfasoara, este un membru de succes al retelei Calivita de aproape zece ani de zile.

Oxigenul si apa sunt vitale pentru functionarea adecvata a organismului. Cu toate acestea, cele mai multe persoane nu consuma o cantitate adecvata de apa de calitate si locuiesc intr-un mediu poluat, saracit in oxigen. Prin urmare, consumul suplimentar de oxigen poate fi benefic, acesta este aplicat din ce in ce mai des nu doar in medicina, ci si in industria alimentara, apele minerale si bauturile imbogatite cu oxigen acaparand in ultimul timp piata. Bauturile care contin oxigen stabilizat in stare lichida sunt chiar mai bogate in oxigen. Oxigenul stabilizat este pus la dispozita organismului in stare chimica moleculara si patrunde in circulatia sanguina in timpul procesului de digestie.

Suplimentul alimentar  Low Deuterium Oxy Crystal® contine oxigen stabilizat, datorita caruia continutul de oxigen al produsului creste si poate ajuta la satisfacerea necesarului de oxigen al corpului.

O alta caracteristica importanta a suplimentului Low Deuterium Oxy Crystal este structura magnetica a apei din compozita sa. Cand se evalueaza calitatea apei, pe langa calitatile chimice, cea mai importanta caracteristica este structura sa moleculara, adica ordinea moleculelor de apa. Suplimentul Low Deuterium Oxy Crystal, datorita structurii sale magnetice, poate fi benefic pentru organismul uman. Forma si dispunerea moleculelor structurate de apa sunt diferite de cele ale apei ce o consumam in mod obisnuit, aceste molecule creand grupari  mai  mici.

Datorita caracteristicilor lor magnetice, aceste grupari de molecule de apa structurata magentic sunt bine structurate si se deplaseaza in intregul organism intr-o maniera organizata. Densitatea apei structurate este mai ridicata decat cea a apei uzuale. Structurarea magnetica creste stabilitatea moleculelor si ajuta celulele sa isi mentina, la randul lor, stabilitatea. Este important de observat ca, in urma tratarii  apei in campuri magnetice, proprietatile benefice pot fi transferate si asupra altor lichide, chiar daca apa reprezinta doar 3% din acestea! Datorita acestei proprietati, indicam consumul suplimetului Low Deuterium Oxy Crystal diluat, amestecat cu apa sau alte lichide.

Produsul Low Deuterium Oxy Crystal este usor alcalin, proprietate care poate ajuta organismul in confruntarea lui neincetata impotriva radicalilor liberi. De asemenea, produsul contine si apa saracita in deuteriu.

Apa saracita in deuteriu se stie ca poate incetini procesul de diviziune celulara – “imbatranirea” organismului – si, in acelasi timp, poate reduce incidenta diviziunii celulare anormale. Adica apa saracita in deuteriu ne ajuta sa ramanem un timp mai indelungat tineri

Pe langa beneficiile mentionate mai inainte, consumul pe termen lung de apa saracita in deuteriu, imbogatita cu oxigen stabilizat, ajuta la detoxifierea organismului si il poate energiza.

Related posts
Diete si Cure de Slabire

Dieta flexibila pentru slabit sau crestere in masa

Diete si Cure de Slabire

Cum sa slabesti mai repede, dar sanatos

Diete si Cure de Slabire

5 motive pentru care trebuie sa alegi Dieta Rina

Diete si Cure de Slabire

Cauti diete de slabit rapide? Iata cum poti da jos kilogramele intr-un timp record!

Sign up for our Newsletter and
stay informed