Copii

Lumea desenelor animate

Bine ati venit in lumea desenelor animate, asa zisa lume intitulata www.desene.us! Aceasta lume este, mai exact, lumea viselor, o lumea in care  conducatorii sunt copiii, iar legea este buna intelegere. Aici, parintii nu au voie sa-si certe si sa-si pedepseasca copiii, ci doar sa-i alinte daruindu-le dulciuri si lasandu-i sa descopere ramurile acestui minunat site cu desene online.

Inca de cand parintii nostri, adica vechea generatie, erau ca noi, au existat desene; desene care au fermecat toti copiii. Insa o diferenta destul de evidenta si intensa exista intre acele desene de demult si desenele pe care le vad copiii noii generatii. Pe cand desenele copilariei parintilor defineau frumoasa etapa a copilariei, cu fapte banale inspirate din viata reala, desenele din prezenta, insa, reflecta violenta si o usoara influenta a vremurilor din ziua de azi. Altfel spus, intre aceste doua tipuri de desene, s-a creat o oarecare prapastie care in timp s-a adancit. O parte dintre aceste desene au aparut in urma unor carti cu benzi desenate, acum sunt si planse de colorat avand ca tema diverse personaje din aceste desene animate

Cand spunem desene din prezent facem referire la desenele aparute in ultimii 10 ani. Pe langa violenta propriu zisa (X-men, Batman, Familia Adams, Spiderman), mai avem desene care ne descriu viata adolescentilor la scoala (Copiii de la 402) ori ne putem amuza pe seama glumelor lui Andy din desenul “Ce-i cu Andy?”. Fiecare desen in parte are rolul de a ne transmite un anumit mesaj, care trebuie interpretat ca atare. Adevarat este ca dependenta pe care o provoaca micilor amatori nu este tocmai benefica, deci timpul pe care il petrec in fata acestor animatii trebuie bine dozat de catre parinti.

Lasand la o parte aceste lucruri de care parintii cu siguranta vor lua seama, vom face o scurta prezentare a site-ului nostru. Dupa cum probabil ati si vazut, site-ul contine desene de pe toate posturile de desene animate, atat romanesti, cat si straine: Cartoon Network, Boomerang, Fox Kids, Jetix, Minimax, Disney Chanel si altele. Fiecare desen in parte cuprinde mai multe episoade, de care copiii se vor bucura si cu siguranta vor reveni pe pagina noastra de site. Pentru cei ce doresc sa coloreze avem si o categorie cu planse de colorat

Gandindu-ne la simpatia pe care o poarta micutii desenelor Disney, l-am readus pe Mickey Mouse alaturi de echipa sa. Desigur, n-am uitat-o nici pe bine cunoascuta Hannah Montana, care intotdeauna ne-a binedispus. Si fetele din H2O sunt gata pentru noi aventuri, care sa capteze cat mai mult atentia si interesul publicului, care de fiecare data cand vor intra pe acest site, nu vor evita sa dea click pe sirene si sa urmareasca cel putin un episod.

Prin intermediul acestor randuri, am realizat o descriere superficiala a site-ului de desene animate, incercand sa va schitam in minte o scurta idee despre ce ar putea contine el. Pentru mai multe detalii, va invitam sa descoperiti singuri si va asteptam cu sincer interes parerea voastra atat despre desenele ce le urmariti, cat si despre pagina noastra web.

Acest articol a fost trimis pentru a promova site-ul http://www. desene.us , insa datorita faptului ca are continut ilegal (filme pentru care nu detine drepturi de difuzare) nu putem lasa link direct.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed