Amenajari

Mobila poate sa decida calitatea vietii

mobilier la comandaTe-ai gandit vreodata la faptul ca piesele de mobilier iti pot decide calitatea vietii? Acestea au o influenta atat de puternica, incat pot sa decida mult mai mult decat simplul confort, ajungand sa decida starea de spirit, modul in care lucrezi sau modul in care te odihnesti. Din acest motiv, este foarte important atunci cand iti mobilezi casa sau atunci cand iti mobilezi biroul.

Mobila trebuie sa fie personalizata

Conform studiilor recente, piesele de mobilier trebuie sa fie alese in asa fel incat sa se muleze perfect pe necesitatile persoanei care sta cel mai mult in spatiul mobilat. Din acest motiv, este bine sa ai mobila personalizata, care sa fie construita cu materialele cele mai confortabile pentru tine, sa aiba formele perfecte si sa aiba culorile perfecte. Daca ar fi sa facem totul ca la carte, ar trebui ca inainte sa alegem mobilierul sa consultam un medic si un psiholog, deoarece acestia ne pot spune multe despre ceea ce avem nevoie.

Cum sa alegi mobilier personalizat insa, cand magazinele de mobila nu tin cont de preferintele particulare ale clientilor?

Raspunsul este cat se poate de simplu :Mobila la comanda  . Cu siguranta este mai confortabil sa mergi intr-un magazin, sa alegi niste piese de mobilier si sa mergi cu ele acasa. Intotdeauna vei descoperi insa ca aceste piese de mobilier nu sunt intocmai ceea ce iti doresti tu. Multe dintre ele sunt prea mari sau prea mici si nu se potrivesc in camera, altele se dovedesc a fi mult prea inconfortabile in timp ce altele au culori mai putin placute la lumina camerei.

In aceste conditii, mobilierul la comanda ramane o solutie perfecta. Si aici pot aparea insa destul de multe probleme, motiv pentru care, in momentul in care alegi persoana sau firma care se va ocupa de mobilierul tau, trebuie sa tii cont de cateva criterii:

  • Experienta si portofoliu. Sunt detalii deosebit de importante. Spre exemplu, mobilakoncept.ro are foarte multe elemente in portofoliu, care ii recomanda. La fel sunt si alte magazine, asadar, poti alege in functie de mobila facuta pentru altii.
  • Preturi. S-ar putea ca preturile sa fie ceva mai mari daca mobilierul este la comanda, insa nu trebuie sa fie exorbitante. Din acest motiv este bine sa alegi cu mare atentie firma care iti face mobila si sa te asiguri ca percepe niste preturi decente.
  • Calitatea materialelor. Inainte de a decide asupra unui tip de mobilier, analizeaza calitatea materialelor. Acestea trebuie sa fie perfecte si sa te tina cat mai mult. Pana la urma, mobila o alegi pentru cativa ani buni si trebuie sa fie deosebita.

 

 

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

AmenajariCASA SI FAMILIE

Redecoreaza baia fara sa devina santier! Foloseste vopsea fainata si gresie de la PROSTAFF

Sign up for our Newsletter and
stay informed