EDUCATIE

Prezentari de succes cu un flipchart modern

Trebuie sa sustii des prezentari in fata unui public redus? Atunci poti folosi un flipchart pentru a-ti transforma complet modul de a-ti impartasi ideile!
Flipchart-ul te va ajuta sa dinamizezi intalnirile, sedintele sau orice alt fel de intalniri pe care trebuie sa le conduci.
In primul rand, acest element de papetarie nu are un cost ridicat si poate fi transportat cu usurinta oriunde. Apoi, nu depinzi de niciun fel de tehnologie sau sursa de curent, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta conexiunii la internet sau compatibilitatii intre laptopul tau si proiectorul pe care il ai la dispozitie.
Datorita faptului ca poti nota diferite raspunsuri la intrebarile pe care publicul ti le adreseaza te poti convinge ca ideiile expuse de tine au fost intelese complet si corect de catre acestia, iar discutia va lua forma unui dialog, nu va fi monotona.
Poti alege intre diferite modele de flipchart-uri precum: flipchart hartie, flipchart magnetic sau flipchart cu roti.

Capteaza atentia publicului!

Te poti folosi de diverse trucuri ca sa mentii publicul atent pe toata durata prezentarii tale cu ajutorul unui flipchart.
Pentru asta trebuie sa te asiguri ca ai destula hartie si markere potrivite. Este indicat sa folosesti culori inchise care sa contrasteze cu albul imaculat al foilor, daca vrei ca ideiile pe care le prezinti sa se fixeze in minte publicului tau. De asemenea, punctele cele mai importante trebuie subliniate cu o culoare stridenta, cum ar fi rosu, pentru a se evidentia.
Este important sa asezi flipchart-ul in asa fel incat sa poata fi vazut de toti membrii publicului. Si marimea literelor trebuie adaptata pentru ca toata lumea sa poata intelege ce ai scris, de altfel trebuie sa ai grija si la caligrafie.
Un alt sfat de luat in seama, daca vrei sa folosesti in mod coresponzator un flipchart hartie in timpul unei prezentari, este sa nu incarci foaia flipchart-ului cu fraze lungi, ci sa o folosesti doar pentru concepte cheie sau scheme.
Mult succes la urmatoarea ta prezentare!

Related posts
EDUCATIEMotivational

Bucura-i pe cei dragi cu citate despre zambet. Transmite-l pe cel potrivit

EDUCATIE

Gradinita cu program de limba Engleza – pentru copii isteti!

EDUCATIE

Proiectul Comenius Bilateral -Colegiul National Costache Negruzzi Iasi

EDUCATIE

Bona sau afterschool?

Sign up for our Newsletter and
stay informed