EDUCATIE

Gradinita cu program de limba Engleza – pentru copii isteti!

V-ar placea ca micutul dumneavoastra sa mearga la o gradinita cu program de limba Engleza? Sa poata vorbi la 7-8 ani fluent engleza? Daca pentru generatia noastra era o provocare sa invatam limba engleza inca din clasele primare, iata ca azi pentru copiii nostri pare un lucru firesc sa inceapa sa studieze limba engleza inca din primii ani de gradinita.

Astazi mai mult ca niciodata pare ca este deosebit de important pentru un copil sa invete limbi straine, in speta limba engleza. In contextul globalizarii cunoasterea la perfectia a unei limbi straine este pe deplin indreptatita.

Sau poate credeti ca micutul dumneavoastra care urmeaza sa mearga la gradinita este prea mic pentru a invata o limba straina? Prea mic pentru a merge la o gradinita cu program de limba Engleza?

Deloc. Foarte multi experti arata cat este de benefic si usor pentru copiii mici sa intre in contact cat mai devreme cu o limba straina. Asta pentru ca la aceste varste fragede copiii invata usor, repede si sunt deschisi. Daca incep sa cunosca o limba straina inca de acum, la varsta adolescentei pur si simplu vor avea impresia ca s-au nascut cu ea. Chiar daca fiecare limba este frumoasa si utila in felul sau, s-a dovedit ca cea mai folosita si apreciata limba straina este limba engleza.

Cautati gradinita cu program de limba Engleza? Va recomandam Simsala Grimm, o gradinita moderna, ce ofera copiilor si parintilor servicii educationale la cele mai inalte standarde. Acum, in primii ani de viata copilul poate invata fara efort limba engleza. Merita din plin sa-i oferiti aceasta sansa si sa-i deschideti devreme o serie de drumuri si oportunitati in viata.

La Simsala Grimm, gradinita cu program de limba Engleza, exista educatori extrem de bine pregatiti nu doar in ceea ce priveste limba engleza cat si in ceea ce priveste metodologia predarii la varsta prescolara. Prin cantecele, jocuri, conversatie zilnica in engleza si alte activitati de invatare, copilul v-a reusi in foarte scurt timp sa fie stapan pe aceasta limba.

Gradinita cu program de limba Engleza Simsala Grimm dispune de un spatiu generos, impartit pe doua nivele, unde exista mai multe sali de clasa. Daca doriti ca piticul dumneavoastra sa invete limba engleza inca de la gradinita, aceasta poate fi o oportunitate adevarata pentru el.

Este o realitate ca tot mai multi parinti cauta gradinita cu program de limba Engleza pentru copii deoarece acestia au in vedere avantajele pe care copilul le va avea mai departe daca incepe de la aceasta varsta sa invete cea mai raspandita limba de circulatie internationala.

Related posts
EDUCATIEMotivational

Bucura-i pe cei dragi cu citate despre zambet. Transmite-l pe cel potrivit

EDUCATIE

Proiectul Comenius Bilateral -Colegiul National Costache Negruzzi Iasi

EDUCATIE

Prezentari de succes cu un flipchart modern

EDUCATIE

Bona sau afterschool?

Sign up for our Newsletter and
stay informed