Copii

Music Academy organizeaza cursuri de pian chitara si vioara pentru copii

Music Academy asigura pregatire muzicala de exceptie pentru copii : lectii de pian, chitara, vioara, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului, teatru si dans

Organizam cursuri ( lectii ) de pian, chitara, vioara, harpa, viola, violoncel, si instrumente de suflat .
Cursurile instrumentale sunt individuale si dureaza, in functie de varsta cursantilor si solicitare, 30 de minute sau o ora

Cursul de educatie muzicala si arte ale spectacolului pentru copii are loc pe grupe si cuprinde urmatoarele trei arii de specialitate :

– Educatie muzicala (cantec, cor, auditii si initiere in limbaj specializat)
– Teatru muzical (exprimare scenica prin limbaj verbal si nonverbal)
– Dans si miscare scenica (incuzand dans clasic, modern, euritmie)

Pentru cursurile de educatie muzicala si arte ale spectacolului grupele sunt intre 4 si 6 copii

Detalii complete gasti pe site-ul
Academiei de Muzica Pentru Copii

CURSURILE DE INITIERE

Isi propun sa formeze si sa dezvolte copiilor capacitati specifice de perceptie artistica, abilitati de exprimare prin limbaj specializat prin muzica, miscare, expresivitate corporala, exprimare artistica ce caracterizeaza actul
spectacular.

Echipa de specialisti, formata din profesori experimentati din scolile de muzica bucurestene, alaturi de mai tinerii lor colegi, studenti sau tineri absolventi ai facultailor de profil artistic si ai Conservatorului de Muzica , ce practica atat latura educationala a artei cat si cea practica, scenica, vor aplica metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi celor mai mici dintre cursanti interesul catre arte, nevoia de frumos si mai ales libertatea de a se exprima in maniera artistica de la cea mai frageda varsta, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului a spectacolului in ansamblul sau.

Astfel se incurajeaza creativitatea si totodata sunt dezvaluite elemente ale limbajelor specifice artelor pe care le-au ales initial parintii lor si in final ei insisi.

CURSURILE PENTRU AVANSATI
Se adreseaza copiilor de varste mai mari si celor care au dobandit deprinderile si abilitatile necesare unei baze firesti a exprimarii artistice.

La acest nivel, imbinarea pregatirii individuale cu cea de grup isi propune stimularea unui spirit de competitivitate bazat exclusiv pe performanta si dublat de propriile inclinatii individuale. Tinerii cursanti isi pot contura astfel aspiratiile, pasiunea si cretivitatea in acele segmente ale artei in care se regasesc cel mai bine si unde talentul nativ dublat de perseverenta le permit cel mai bine afirmarea.

In acest modul se contureaza cu mai multa pregnanta cunoasterea elementelor de limbaj specific ( de ex, scrierea si intelegerea muzicii, prin citirea unei partituri muzicale, dezvoltarea rimului sau aplicarea nuantelor in interpretare,
in functie de caracteristicile lucrarilor din repertoriu si stilul compozitorului, inclusiv prin familiarizarea cu regulile, caracteristicile si creatiile reprezentative ale marilor epoci artistice: baroc, clasicism, romantism, muzica nationala romaneasca, etc.).

Este momentul in care cursantii incep sa se familiarizeze cu scena, sustinand mici spectacole pentru care s-au pregatit impreuna cu echipa de profesionisti ce colaboreaza la reusita instruirii lor artistice.

ETAPA SPECIALIZARII
Specific acestora este momentul confruntarii cu scena, cu publicul, format fie din parinti sau mai tinerii lor colegi, fie din ascultatori avizati, proiectul nostru presupunand si facilitarea prezentarii pe scene de spectacol bucurestene sau in concursuri de profil.
Este un moment de cristalizare a cunostintelor si deprinderilor acumulate in perioadele anterioare, care poate conduce la definirea unui viitor artist sau la cea a unui om de cultura inzestrat cu instrumentele necesare unei vieti imbogatite prin latura sa spirituala, sprijinita si infrumusetata de latura esteticului practicat si inteles deopotriva.
La acest nivel, oferta noastra imbina cursurile individuale instrumentale cu cele colective teoretico-practice (solfegiu, armonie, forma si stilistica muzicala,istoriografie).

Va asteptam pe site pentru detalii despre
cursuri de pian vioara si chitara

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed