Publicitate

Obiecte de birou – standard sau personalizate

obiecte personalizate pentru birouPutina lume si-a pus problema in urmatorul mod, insa aproape toate materialele folosite intr-un birou sunt de doua tipuri – standard sau personalizate.  Fie ca e vorba de birotica, papetarie, fie ca se vorbeste de variate produse ce se daruiesc angajatilor, partenerilor sau clientilor, acestea pot sa poarte  amprenta companiei sau organizatiei din care facem parte. Descopera obiecte personalizate ce sa poata fi oferite intr-o varietate de instante, dupa cum vom vedea in randurile ce urmeaza:

 

– Pentru pregatirea unor pachete de sarbatori, adresate angajatilor:  pe langa pachetele de atentii sau dulciuri pentru cei mici din familie, sampanie, se pot plasa si variate obiecte precum pixuri personalizat cu numele firmei, adresa de contact, agende  personalizate pentru noul an,  desfacatoare de sticle, brelocuri sau magneti pentru frigider.

In preajma sarbatorilor de pasti, ori in jurul zilei de 1 si 8 martie, se pot realizat anumite obiecte de acelasi tip, speciale, ce sa marcheze momentul.

– La lansarea unui anumit produs, serviciu sau la pregatirea unui eveniment, pe langa printurile color, pliantele, brosurile standard, se pot oferi mici atentii precum:  pixuri, brichete, usb-uri, brelocuri, chiar si ceasuri de pereti.  Tot in acest segment intra si cunoscutele odorizante auto, steguletele din hartie.

– Pentru cei care opereaza in vanzari, o modalitate de a inlocui produsele standard, tot pentru a promova imaginea companiei ori anumite promotii, este folosirea unor pungi de hartie sau din material textil, personalizate. Aceasta tehnica sau idee nu e deloc noua, insa poate fi extrem de eficienta. Fiind ceva ce se poarta in mana, cresc sansele ca un numar considerabil de oameni sa vizualizeze mesajul sau conceptul grafic de pe aceste  pungi personalizate.

– In organizarea a diverse concerte, spectacole, cat si pentru cei care detin cluburi sau spatii care necesita achitarea unei taxe de participare (sau intrare) – ne referim aici la piscine, spa, centre de relaxare,  parcuri de distractie, muzee,  clasicul bilet poate fi inlocuit de o bratara de identificare; aceasta, realizata din hartie cerata, dura, din fibre speciale stretch, rezistente la apa, poate sa fie de numeroase culori sau neante, cu variate inscriptii.

 

Prin tehnica imprimarii UV direct pe suprafetele respective, se pot obtine variate obiecte personalizate intr-un timp scurt, oriunde in tara; fiind solutii ideale pentru tiraje mici sau medii, acestea sunt preferate de catre numeroase firme sau organizatii; de asemenea, faptul ca nu exista un minim tiraj, a facut ca aceste tipografii digitale sa fie solicitate chiar pentru realizarea unor cadouri intr-un singur exemplar, chiar cu materialul clientului. Pentru o mai mare  gama de produse, structurate in categorii si subcategorii, cat si pentru a observa ce modele prefera mare parte din romani, descopera gama de obiecte personalizate disponibile in Romania, prin solutiile tipografiilor digitale.

sursa foto: freedigitalphotos.net

Related posts
Publicitate

Tipografia TipoHelp Suceava

Publicitate

Cum Sa Realizezi Fotografia Perfecta?

Publicitate

Solutia perfecta pentru promovarea activitatii tale

Publicitate

Despre modelul de laminator – Surelam 100S de la GMP

Sign up for our Newsletter and
stay informed