Pentru casa

Panouri radiante – aplicare

panouri radiante

Incalzirea cu ajutorul panourilor radiante cu infrarosu reprezinta o modalitate foarte eficienta si este foarte usor de instalat. Acest procedeu este tot mai des utilizat si inlocuieste instalarea altor sisteme de incalzire, cum ar fi prezenta centralelor electrice sau a celor pe gaz. Astfel, clientul nostru economiseste bani si timp, iar aceste panouri radiante nu provoaca zgomot.

Folosind incalzirea electrica cu ajutorul panourilor radiante vei beneficia de numeroase avantaje referitoare la consum, de eficienta ridicata, precum si de efecte benefici asupra organismului, deoarece eset cunoscut si dovedit faptul ca ele produs si efecte terapeutice deosebite.

Compania noastra va ofera o gama larga de panouri radiante, care functioneaza foarte bine si dau randament ridicat. Cat priveste, modalitatea de functionare a acestora, ele actioneaza in mod direct in zonele care se afla pe raza lor de actiune, prin incalzirea aerului in mod indirect, evitand pierderile de caldura din interior.

Panouri radiante de la noi – avantaje

Incalzirea cu ajutorul panourilor radiante reduce costurile, deoarece nu mai este necesara instalare altor sisteme de incalzire, iar mai mult de atat acest sistem de incalzire cu ajutorul panourilor radiante este unul natural, ecologic, care nu afecteaza in vreun fel serul sau mediul inconjurator.  Instalarea panourilor radiante este usor de realizat, ele pot fi aplicate pe diferite zone, fie ca vorbim de peretii laterali, tavan sau partea de jos  a camerei, iar procesul propriu-zis de instalare este unul foarte simplu. De altfel si intretinerea acestora nu este prea complicata, fiind suficienta o curatare o data la luna.

Costurile instalarii unur panouri radiante sunt mult mai reduse decat cele in cazul aplicarii unor sisteme clasice(radiatoare, calorifere, centrale electrice sau pe gaz etc). Mai mult de atat ele nu provoaca zgomote si au si efecte benefice asupra corpului nostru, mai axact asupra unor afectiuni de care suferim, cum ar fi cele reumatice sau problemele legate de circulatia sangelui.

Panourile radiante sunt 100% ecologice si au o durata mare de functionare, daca sunt intretinute corespunzator. Ele prezinta si un risc minor la diverse actiuni cum ar fi poluarea pentru ca nu lucreaza cu niuciun fel de substanta, conferind astfel siguranta persoanelor aflate in incaperea in carea acestea sunt aplicate. Asadar, panourile radiante au efecte pozitive, atat asupra naostra, cat si a mediului inconjurator.

Mai mult de atat, aerul din interior nu va fi unul sufocant, pentru ca panourile radiante nu incalzesc aerul, ci doar mobilierul din interiorul camerei, conferind astefl un confort termic extrem de placut.

Panouri radiante de la Prisma Info

Compania noatra va ofera cele mai bune produse in materie de panouri radiante, produse de calitate superioara, omologate in Bucuresti sau Craiova, precum si un personal profesionist.

Daca vrei sai ai parte de cele mai bune servicii de instalare panouri radiante, eficienta si garantie in timp, precum si cele mai bune preturi apeleaza la serviciile companiei Prisma Info si dorintele voastre vor deveni realitate intr-un timp cat mai scurt.

Related posts
CUMPARATURIPentru casa

Care sunt principalele obiecte sanitare de care ai nevoie in baie?

CUMPARATURIPentru casa

Prinde reducerile la sanitare Grohe si alege din sute de produse de renume

CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

CUMPARATURIPentru casa

Intampina noul an cu un model deosebit de mobila dormitor!

Sign up for our Newsletter and
stay informed