Amenajari

Pergole: originalitate adusa spatiului exterior

PergoleAtunci cand va confruntati cu o vara caniculara si visati la o vacanta pe malul marii sau in varf de munte, solutia o reprezinta  montarea unui sistem de pergole in propria gradina sau pe veranda casei unde sa puteti savura cafeaua sau sa cititi ultimele stiri. Pe langa acest lucru, sistemul de pergole poate fi personalizat oferind un plus de originalitate gradinii dumneavoastra.

Daca sunteti proprietarii unui bar sau a unei terase, sistemul de pergole reprezinta o solutie de efect pentru a atrage clientii pentru ca acestia vor fi cu siguranta atrasi de un loc discret si racoros

Pe de alta parte, sistemul de pergole poate fi si o constructie de moment sau special amenajata pentru un eveniment anume cum ar fi nunta, botez , aniversare. Pe stalpii de sustinere se pot monta felinare sau ghivece cu flori pentru a obtine un cadru deosebit.

Pozitionarea pergolei este foarte importanta In acest caz exista o multime de posibilitati. Cel mai indicat ar fi sa amplasati pergola astfel incat sa puteti admira dintr-un alt unghi casa si gradina, dar si pentru ca celelalte elemente ale gradinii sa fie puse in evidenta.   O alta varianta ar fi amplasarea pergolei lipita de unul dintre peretii exteriori casei, de preferinta langa o usa ce sa duca direct in pergola.

Oricum ar fi, sistemele de pergole pun in evidenta arhitectura casei sau  modul de amenajare al gradinii sau restaurantului de care dumneavoastra trebuie sa va bucurati o cat mai lunga perioada.

V-ar putea interesa si sistemele de Marchize

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

AmenajariCASA SI FAMILIE

Redecoreaza baia fara sa devina santier! Foloseste vopsea fainata si gresie de la PROSTAFF

Sign up for our Newsletter and
stay informed