Publicitate Online

Procesul de optimizare SEO

După creerea unui site, urmează procesul de optimizare seo sau optimizare on-page. Majoritatea specialiştilor seo obişnuiesc să garanteze clientu-lui aducerea siteului în topurile pagină în google chiar și aducerea pe prima poziție în google și menținerea permanentă acolo, ceea ce este relativ imposibil.

Procesul de optimizare seo constă în câțiva pași simplii, iar acum îi vom enumera și descrie puțin pe fiecare în parte:

Optimizarea Meta Tagurilor

Crearea fișierelor robot.txt și sitemap.xml

Optimizarea imaginilor

Optimizarea legăturilor

Optimizarea Conținutului

Pentru ca această optimizare să ajute, trebuie făcută cu simț de răspundere și urmată de promovare web. Promovarea constă în înscrierea în directoare, plasarea de comentarii pe bloguri dofollow, achiziționarea de conținut sau a așa ziselor articole și advertoriale pe diferite siteuri, achiziționarea de linkuri și bannere.

Ce este de știut este faptul că această promovare trebuie să fie făcută treptat și nu toată odată sau în cantități mari. Ideal este să obținem pentru un site nou cca. 10 backlinkuri pe săptămână apoi după cca. două luni vom dubla numărul acestora. Tot ideal este obținearea back linkurilor pe siteuri de pe aceeași nișă cu siteul nostru.

Promovarea unui site este o artă, așa că trebuie făcută cu răbdare, numai așa putem aduce un site în topuri și să nu uităm de postarea zilnică a minim un articol și acest lucru fiind foarte important pentru procesul de promovare web.

Related posts
Publicitate Online

Publicitate pe internet, avantaje si dezavantaje

Publicitate Online

Anunturi gratuite pentru gradina

Publicitate Online

Foloseste anunturile gratuite in avantajul tau

Publicitate Online

Gasirea ofertelor imobiliare prin agentiile prezente online

Sign up for our Newsletter and
stay informed