Marketing

Promoveaza-ti afacerea prin materiale promotionale

Publicitatea este cheia succesului in afaceri, un mod eficient de promovare al produselor si al serviciilor oferite de companii. Modalitatile de promovare sunt multiple – campanii TV, radio, promovarea pe internet, publicitatea outdoor sau oferirea de materiale promotionale clientilor companiei, fiecare companie alegand metoda potrivita in functie de bugetul pe care este dispusa sa il investeasca in promovare si in functie de scopul urmarit. Pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri cu idei si solutii de promovare sunt organizate anual targuri internationale de materiale promotionale, unde producatorii din domeniu isi prezinta oferta de produse.

Aceste produse sunt foarte variate si pot fi folosite in diverse domenii de activitate pentru campanii publicitare. Majoritatea furnizorilor comercializeaza aceste produse en gros, preturile fiind avantajoase la achizionarea unei cantitati mai mari de articole. Printre categoriile de materiale promotionale mentionam: agende, moda, elecronice, birou, instrumente de scris, vitalitate, casa, voiaj, eco, vara. SC Keops Star este importator direct de materiale pomotionale remarcandu-se in domeniul industriei publicitare prin varietatea si calitate deosebita a produselor comercializate.

Materialele promotionale reprezinta o solutie inteligenta pentru a promova o afacere in domeniul in care aceasta activeaza sau pentru a fideliza clientii existenti. Aceste produse pot fi oferite ca bonus in momentul achizitionarii unui serviciu sau produs sau cu ocazia unor momente desebite, cum sunt sarbatorile de Paste sau cele de Craciun.

Clientii dumnevoastra vor fi incantati sa primeasca un cadou personalizat care este util si de o calitate deosebita.

Produsele pentru birou de tipul agendelelor, pixurilor, suportilor pentru CD-uri si DV-uri sunt intotdeauna binevenite dar un cadou  la fel de inspirat poate fi si un portcard bancar, un portofel, o geanta sau un ceas de mana. Oferta de materiale promotionale este atat de variata incat solutiile pentru campaniile de publicitate sunt multiple.

Materialele promotionale pot fi folosite de firme in cadrul campaniilor de imagine, contribuind la promovarea serviciilor si a produselor; de asemeni aceste produse pot fi folosite in interiorul companiei, fiind oferite angajatilor cu prilejul unor momente speciale sau sunt utilizate in interiorul companiei, in activitatea zilnica, avand destinatia de articole consumabile. Evenimentele corporate de tip team building, lansari de produse, traininguri sunt un bun prilej pentru a oferi materiale promotionale.

Clientii pot comanda aceste materiale promotionale in cantitatea, culoare si marimea dorita. SC Keops Star ofera clientilor oferte personalizate si consultata de specialitate pentru atingerea obiectivului urmarit – o buna promovare a imaginii companiei, a serviciilor si a produselor oferite. In functie de tipul produsului achizitionat, materialele promotionale pot fi personalizate la cererea clientului prin urmatoarele procedee: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Articol prezent si pe alte site-uri

Related posts
AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Marketing

De ce sa inchiriezi baza noastra de date

Marketing

Factori esentiali pentru o sedinta foto de nunta reusita

Sign up for our Newsletter and
stay informed